0

benim hic bir bilgim yok bu konuda umarım kazanırım çok iyi olur ama aoru sormak mı daha kazançlı yoksa cevao vermek mi bilemedim bu konuda beni aydınlatacak kimse yok mu acaba

0

ben daha yeni üye olduğum için hiç soru sormadım ne kadar kazanacak hakkında bilgim yok ama eğer soru sorabilsem 100 soru 2 lira gün de olsa günde en az 200 soru sorabilirim 250 cevap da verebilirim tabii bu soru bilgi alanıma güre olan sorular.

0

evet kazandırır. soru bası 2 kuruş kazanıyorsun. cevap vermek daha mantıklı çünkü cevap vermek satır bası 1 kuruş ne kadar uzun yazarsan o kadar çok kazanırsın.

0

bence sen soru sorarak vakit kaybedersin çünkü sen ama uzun cevaplar yazarak dağa fazla para kazanırsın ben kendim 2 kat kazanç olunca daha fazla kazanmaya baslarsin

0

evet kazandırır garanti ama 200 soruyu sorabilirsen neden olmasın.

0

nasılsın merhaba için bir şey yok aslında bu kadar güzel ve e nasılsın nasılsın merhaba ve bir gün daha çok şey var ki gibi kısa ve saçma cevaplar vermezsen kazanırsın. cevapları uzun tutmaya çalış.

0

garanti iki lira kazanmak için sorulara uzun cevaplar yazmak gerek mantık olarak ne kadar uzun yorum yapılırsa kırk harfi geçerse kazanırsınız herkese kolay gelsin

0

soru sormak iki kuruş kazandırıyor.bence uzun cevap yazıla bilecek soruları cevaplamak daha mantıklı.ne kadar uzun yazarsanız o kadar çok kazanıyorsunuz.kazancınızı 30-35 kuruşa kadar çıkarma şansınız vardır.

1

evet kesinlikle kazandırır. ama beyin bedava modu devreye girdiği için 100 soru sorabilir misiniz bilmiyorum.

cevaplar konusunda kendinizi geliştirmelisiniz. uzun ve yoruma dayalı sorulara cevap verirseniz kelime sayısı arttıkça kazancınız da artacaktır.

0

sadece soru ise 2 tl garanti. sorular 2 kuruş çünkü.

0

sorduğunuz soruya bağlı sorunun kalitesi çok önemli

1

anladigim kadariyla her cevap 2 kurus ama soru sormadim daha bilmiyorum

0

ben şimdiye kadar cevaplıyorum arkadaşin dedıgi gibi uzin ve kaliteli cevaplar daha fazla kazandıryor genel kültür tarih cevaplayın derim

0

evet kazandırır, her soru iki kuruş zaten

0

yani vermiş olduğun cevaba göre değişiyor eğer uzun ve kaliteli bir cevap verirsen bu daha fazla kazanç demektir ama kısa kısa cevap verirsen 100 soru evet 2 tl kadar oluyor bana soracak olursanız uzun ve kaliteli cevaplar verin.

0

soru sormanın kazancı standart. en iyisi bol bol cevap vermek.

0

evet 100 soru iki lira yapıyor ama cevaplar daha çok kazandırıyor.

2

evet. kazandırır. hadi şimdi o iki lirayla neler yapacağımızı düşünelim :)

0

sadece soruysa şimdi bilemedim. her soru yanlış bilmiyorsam abi iki kuruş veriyor. cevaplamak bence daha iyi ikisini birde yürüyebilirsiniz.