0

çok güzel kazanmışsın böyle devam et 25 az kaldı kısa zamanda ulaşırsın

0

ne kadar uzun süre kalıp ne kadar uzun cevaplar verirseniz tabiki kazandınız parada haliyle artar tabiki günde 5 tlde yaparsın 25 tlde bu telefon ve bilgisayar bakımından değişip durur çünkü bilgisyardan kişi daha hızlı yazar telefon kişinin parmaklarını daha çok yoruyor.

0

kazananlardan olabilirizz dilerim .. bol kazancalar

0

evet zam fikri gayet yerinde bir fikir çünkü yazanlarin kullanildiği hissi oluşuyor bir müddet sonra

0

bence super allah bol kazanc versin insallah

0

bana sorarsan super sitenin bazı eksikleri var ama onunda umarım toparlarlar.

0

ben de yeni başladım ama 9 tl iyi bence yani

0

iyi mi kötü mü bilemedim ...ben yeni üye oldum bır takım hesaplar yapacagım.baktım uğraşmaya değmez devam etmeyecegım. radyasyon aldıgımıza değsin e gözlere de yazık .

0

çok iyi ya taktik falan mı var biz neden kazanamıyoz ki ya

0

valla nasıl becermişsin artık bunu, helal olsun zor çünkü. taktiğin iyiymiş ben soru sormayı sevmiyorum hiç, cevap vermek daha mantıklı kazanç sağlamak adına. uğraş versem acaba benim kazancım da o kadar çok olur mu ya, bak şimdi bu aklıma takıldı kaldı.

0

ben şaşırmıyorum çünkü olabiliyor bazen ben de yapıyorum ama çoğu zaman bu pek mümkün olmuyor başıma fena ağrılar falan girebiliyor veya belli bir süre sonra sorulan soruların saçmalığını falan fark edince cevaplamak istemiyorsun gerçekten bu çok önemli yani soru sorarken dikkat edin insanların ilgisini çekecek tarzda sorular sorun ben bazen o kadar saçma sorular soruyorum ki cevaplamak bile istemiyorum ya çok kaliteli sorularla karşı karşıya gelsem gerçekten ben de dokuzdan daha fazla kazanç elde edebilirim.ama soruların hep aynı tarzda olması hoşuma gitmiyor ve belli bir süre sonra bırakıyorum bence iyi kazanmışsın seni tebrik ediyorum olabilecek şeyler yani evet.

0

allahın aşkına nasıl yaptın bunu dün akşamdan ber 40 krş

0

ben daha çok soru soruyorum çünkü her sorulan soru 2 kuruş verilen cevap 1 kuruş cevap verceğime o vakte kadar 2. soruyu soruyorum sonra soru sorma yeterli uyarısı geliyor cevap bölümüne geçiyorum benim taktiğim bu işinize yararsa kullanabilirsiniz.

0

herhalde çok uzun cevap veriyorsundur ben akşam 19:00 dan gündüz 15:15 kadar ancak 1,12 tl aldım seninki çok büyük başarı nasıl yaptın bizede anlatsana ben tabi yeni dün kayıt oldum sanada başarılar diliyorum.

0

ee valla süpermiş dünden beri yaziyom yaziyom hala 25 kuruş yaw değmiyor parmaklar gidecek yazmakla herşey çok pahalı oldu zam istiyoruz

0

iyi fakat daha iyi olabilirdi! ben günde ugras verdiğim taktirde en az 10 tl kazanıyorum. hiç ugrasmadıgım cevap vermediğim günlerde 5 tl kazanıyorım

0

o kadar kazanabiliyor olman beni çok şaşırttı. dünden beri 25 kuruş oldu sadece.

1

gayet iyi daha yirmi dört saati bile doldurmamışsın ben iki katı kazanç olmadığı zaman o kadar kazanamıyorum. iki katı kazanç varken bile bir günde en fazla 10 tl yaptım galiba.

1

saçma sorular sorup cevap alsan bile onların geri alınacağını biliyorsun değil mi ?

0

bence cok iyi masallahin var benim bile 4.gunum 14₺ suan