0

sevdiğini herkes söyler ama önemli olan sevdiğini söylemeden önce bunu gerçekten ona hissettirmek inandırmak

0

yani bu bence kişiye göre değişiyor kişi dediğim ise bir kadın karşı taraftan hoşlanırsa bunu nasıl söyler gerçekten hiçbir fikrim yok yani ben daha önce hiç yapmadığım için nasıl olur ne yapılır karşı taraf senin hakkında ne gibi şeyler düşünür bilmiyorum doğal olarak bunun hakkında pek bir bilgiye sahip değilim .zaten türkiye geneli erkekler daha çok kadınlara açılıyor ve bir erkek bir kadına açılmak istiyorsa onu sevdiğini nasıl söyler bence onu yemeğe götürüp söylemeli. akşam çok güzel bir rezervasyon yapıp o yemekte açılmalıdır diye düşünüyorum.

0

öncelikli olarak şuana kadar hiç kimseyi sevmedim ve sevmeyide düşünmedim çünkü genellikle 23 yaş altı manitacılık oluyor bayanlar sizi bi güzel sömürüyor sonrada paçavra gibi kenara atıyor beni gerçekten param için değil yüreğim için sevecek birini bulana kadar bunu düşünmedim ama ben açılmaya kalksam şu şekilde açılırım. merhaba, seni çok seviyorum benimle bir ömür boyu yaşamak gençliğimde yaşlılığımda beraber olurmusun derim. sevgililer gününde yok özel günlerde 1. ayımız şeklinde saçma sapan takılan bayanlardan uzak durun. zaten adam eğer gerçekten romantik ve karşısındaki bayanı seviyorsa arada bir gül çiçek alabilir onu güzel yerlere götürebilir ama yok şimdiki nesil sen ben sevmiyorsun, önce sen kapat falan filan boş hikayeler yani.

0

merhaba ,
öncelikle sevdiğimiz kişiyi iyi seçmeliyiz bizi biz yapmaktan uzaklaştırmamalı buruda ilk görüşte anlayamayız yani ilk önce arkadaş olunmalı ama kanka gibi olmamalı her an sevgili olunuyormuş arkadaşlığı var ya her zaman o düzeyde ilerletmeli derken size nasıl davrandığını ölçüp biçmeli sonrasında karar verdiysek ona aşıksak ve sevdiysek direkman gözlerinin içine bakarak sıcak bir anbians oluşturarak onu sevdiğimizi ve bu yolda birlikte yürümek istediğimizi söylemeliyiz .hani arkadaşıyla haber yollamalar var ya onlar çok komik oluyor . özgüvenimiz olmalı kendimizi sevmeliyiz ve saymalıyız ki karşımızdaki de bizi sevsin

0

söylemek kolay sevdiğini ona gerçekten sevdiğini göstermek önemli olan

0

gözlerine içine bakarak sevdiğimi soylerim

0

sevdiğimi ben de açıkça söylerim uzatmam yani

0

valla bu is oyle oturup konusmakla olmaz gibi direkt pat diye soylemeyi tercih ediyorum ben

0

hissettirerek söylerim çekinmem kesinlikle

0

seviyorum seni derim. mümkünse o da beni seviyor olsun bir zahmet.
dolaylı yollardan hiç hoslanmam.
düz bir insanım ben.

0

bu konuda ben olayı hiç uzatmadan direk söylerim. hayat ölümlü bir yaşamdır! bu nedenle sevgiyi saklamanın bir annamı yok! bosuna demiyorlar “allahın bildiğini kuldan saklama” diye. giderim acık acık söylerim. “ben seni seviyorum” derim. cevabımı olumlu yada olumsuz almaktan korkmam.

0

direk yüzüne söylerim, ima'lardan hoslanmam