1

ey üzerine sünger çekilmiş, ancak unutulmamış, anılarla dolu güzellik. şeklinde yazardım.

0

merhaba eski sevgili,
seninle geçirdiğimiz zamanlarda önemliydi ki çok kıymetli zamanımı seninle harcamışım o yüzden kalkıpta sana burada beddua edemem umarım olduğun yerde mutlusundur ve umarım ben aklına gelmiyorumdur sen şimdi dersin sen benim aklıma gelmiyorsun ama ben senin aklına gelmişim bana mektup yazmışsın olaylar hiçte öyle değil okudum ve senin o yıllar önce kan kusturduğun kişiye dönse bir bak istedim senden sonra çok çalıştım ve doktor oldum kendi hayatımı senden kurtaramadım ama başkalarının hayatını kurtarmaya verdim kendimi çokta başarılı bir cerrah oldum ve harika bir insanla tanıştım birlikte çok güzel zamanlar geçiyoruz evet evet bildin tahmin ettiğin gibi hala birlikteyiz ve evlendim ve havuzlu bir villada oturuyoruz çokta mutluyuz ve nur topu gibi iki tane kedimiz var evde kedilerimizin bir bakıcısı var evet dicen şimdi kedisine balcı mı tuttun diye o kadar olsa iyi 1 bahçivan 3 yardımcı ve 1 kuaför 1 spor eğitmeni var yani senden sonra çok değişti hayatım . yazardım sonuçta nereden bilecek yalan söylediğimi kendimi fakir gösteremem dimi kudursun köpek :)

1

konuya nasıl başlayacagımı bilmiyorum! nasılsın sevgili? hala nefret var mı içinde? veya gidince mutlu oldun mu? ben sen gittiğin gün öldüm! öldüm ölmesine fakat gömmediler beni! “yaşayacaksın bu acı içinde!” dediler bana. yaşıyorum yaşamasına ama gülüşünü görmeden yaşamak zor oluyor. sahi hala çok güzel gülüyor musun? bilirsin ki ben senin gülüşünü sevmistim. hala o kadar tatlı gülüyor musun? peki ya kokun! simdi o kokuda kimler huzur buluyor? oysa hep bana ait olacaktı o koku ne degisti? sahi biraz anlatana ne yaptımda nefret ettin benden? sevgini hak etmeyecek kadar kötü bir insan mıyım ben? az bi şey sevseydin bari! oda yeterdi bana. çok uzun zaman oldu seni görmeyeli ama merak etme o gün rüyama geldin. sahiden ayrılalı 1.5 yıl olmasına rahmen neden geldin? ama iyiki geldin vallahi çok mutlu oldum. gercekte mutlu olamadık ama orda mutluyduk. keske sende görseydin çok güzeldi. hala kızgın mısın bana? veya söyle soruyum neden kızgınsın sen bana? ben sana bir şey yapmadım ki! sadece seni kendimden bile çok sevdim bu mu benim sucum,günahım? hatasız kul olmaz be güzellik, neden beni hatalarımla sevmedin? gittinde iyi mi oldu sanki? bak sen gittin gideli ben kimseye güvenilmiyorum! sen gittiğinden beri hiç bir duyguyu hissetmiyorum! beynimi lan beynimi hissetmiyorum! kalbim sanki sensizkdn atmıyor be güzellik. dön desem döner misin? gene beni sever misin? mutlu olur musun? eger böyle mutluysan gelme! ben üzülüyüm ama senin mutlu olduğunu biliyim. ya boş ver varsın sevme sen beni vallahi benim sevgim ikimizede yeter!

1

eski sevgilime mektup yazmam.ama.karsilasmak karşısına çıkıp ne kaybettiğini göstermek isterdim çünkü ben onu severken o sadece kandırıyormuş cocuktuk gerçi ama karşılaşmak isterdim

2

eski sevgilime mektup yazmak isterdim . çünkü bende bıraktığı derin yaralarının neler olduğunu şuan mutlu olup olmadığını merak ediyorum açıkçası . zamanla kin ve nefrete dönüşsede geçmiş geride kaldı diye düşünüyorum. teşekürler.

1

gerek bile duymam içimde bir şey varsa zaten bitmemiş bir şey olur ve henüz eskimemiştir.

1

eski sevgilime neden mektup yazayım ki ben evlendim. geçmiş geçmişte kalmıştır. geçmiş tozdur,üfle gitsin. eski sevgilime onun için mektup yazmam işim olmaz.

1

kimseye mektup yazamam bu devirde. hele eskide kalmış birine asla.