0

merhaba , ben kedilere bayılıyorum hele gri olanları ve beyazlanlarına çok seviyorum ve üstelik çokta faydalı yönleri var insanlara karşılıksız sevmeyi öğretiyorlar hatta bir yeriniz ağrıdığında kedinizi oraya koyarsanız masaj etkisi gösteriyormuş ve ağrınız geçiyormuş diye duydum bir kedim var ve beslenmesi en az bir insan kadar önemli bir kasede mamaları bir kasede ödül mamaları ve diğer kasede de suyu var ödül mamalarını eğitmek için kullanıyorum ben hep şöyle düşünmüşümdür o dışarıda soğukta ta kalabilirdi ben aldım ve sağlıkla büyüttüm huzurluyum derim sağlığa gelmişken her ay düzenli bir bakım için veterinere götürüyorum tüyleri ve kendi sağlığı çok önemli yani bir hayvan alacaksanız minnoş kedilerimizi öneririm

0

artık hayvan besleyecek gücüm yok çiçekere bitkilere yöneldim . ama vakti ile tavşan muhabbet kuşu ve balık beslemişliğim var. içlenden en kolayı balık beslemekti. yaşanmaları zor olanda yemini fazla vermeyip kararında verince sorun olmuyor. ama en zevklisi muhabbet kuşu beslemek. evlenebiliyorsun kus ile. tavşan beslemek biraz zordu yavru iken zapt edebiliyordum ama büyüyünce işler zorlaştı vermek zorunda kaldım.

0

kedi köpek balık seviyorum ama sadece kuş besledim

0

kedileri çok severim ama besleyemiyorum umarım ilerde besleyebilirim.

0

evet var. kedim var suan evimde adını melek koydum. nankör oldugu için bu işimi hak ettiğini düşünüyorum.( melek derken dini bir anlamda diğil. sadece eşki sevgilimin adı.)

0

benim sevdiğim hayvan türü var buna örnek verecek olursam ; köpek . evimde besliyorum ve bakımlarına üstlenmiş durumdayım . onlarda bizler kadar bakıma muhtaç durumdaki canlılardır .