0

evet civcivim ölmüştü bir gün kuzenim bize kalmaya gelmişti kucukken aksam ustune oturmustu gece oldugundada nefessizlikten olmustu çok uzulmustum.bir kerede balıgım olmustu ondada kucuktum cam kırıklarını toplamıstım sokaktan su kabına koymustum balık oraya surtunmus olmustu cok uzulmustum bılerek yapmamıstım cok kucuktum ama suanda da olmadı hepsi kucukluk zamanımda olmustu.

0

evet tavşanlarım öldü balıklarım öldü çok kötü bir duygu sanki çok yakınını kaybetmiş gibi oluyorsun üzülüyor insan ama napalım hayatın kanunu bu bir gün bizde öleceğiz

0

maalesef öldü.tavşanım vardı tam dört ay baktım ancak kafeste can çekişirken gördüm.daha sonra acil bir şekilde veterinere gittik ama kurtarılamadı.gerçekten çok ağlamıştım.

0

ben hiç hayvan beslemedim.. ama kardeşim kuş beslemişti, ölmüştü yani çok ağlamıştı kardeşim onunla beraber ben de ağladım. zaten ben hayvanları çok severim ama çok korkarım hayvanlardan hepsinden korkuyorum bilmiyorum nedenini çocukluğumdan kalmış bir şey bu kadar yani sadece kardeşimin hayvanı öldü.

0

evet ufakken ördek besliyordum maalesef hastalandı ve öldü çok ağlamıştım arkasından halada ölümü geliyor gözümün önüne napalım gitti artık

0

beslediğim alman kurdum ölmüştü. çok üzülmüştüm. çok vefalı ve müthiş akıllı hayvandı. ben keyifliyken hoplaya zıplaya yanıma gelir hüzünlüyken bana üzgün üzgün bakardı. tarlaya bağa bahçeye peşimden gelir. bir gün ayrı kalsak beni görünce sevinçten üzerime zıplardı. siyah sarı tüyleri o kadar sevimliydi ki sevmeye doyamazdım. afad veya eroin arayan köpeklerin niye alman kurdundan seçildiğini çok iyi anlayabiliyorum.

0

benim kedim vardı 3 sene besledim ve kedi bir gün yerde yattıgını ve zehirlerek öldügünü fark ettim çok üzüldüm agladım

0

evet maalesef zamaninda baliklarim vardi ve kisa sure de vefaat ettiler.
simdi ise kopek beslemekteyim.

0

evet bir kere öldü. ben çok küçüktüm ama hala üzülüyorum. köpeğimize araba çarpmıştı.