0
0

en son akşam biraz hüzünlendim ağladım. bergenin şarkısını dinliyordum. tanrım kötü kullarını sen affetsen, ben affetmem, isimli şarkısı beni çok duygulandırdı. maddi, manevî sıkıntılar aklıma geldi. hüzünlendim baya ağladım.

0

mutsuz olduğum her an ağlarım.mutsuz olmaya dayanamıyorum.

0

valla ben bir bayanim. genel olarak bayanlar sulu gozlulerdir. esra erolda kavusma sahnelerinde ben hep agliyorum. neredeyse hergun agliyorum diyebilirim yani. com duygusal vicdanli bir insanim. zor durumda an aci cekmis insanlara yuregim dayanmiyor ve uzuluyorum o yuzden cok agliyorum her seye.

0

cumartesi günü annemi hatırladım içim sıkıldı,geçmişin aklıma geldi babam ,kardeşlerinden uzaktayım kimsem yok kendi ailemden burda ondan kötü oluyorum arada özlem olunca birde insanın içine bir sıkıntı giriyor.

0

ben canım çok sıkılması durumunda ağlarım çözüm bulamadığım durumlarda neden böyle oluyor diye

0

en son kafaya çok taktığım bir şey yüzünden 2 gün önce ağladım erkekler ağlamaz diyorlar ama tamamen boş bir söz bence en çok erkekler ağlar :)

0

ağlamak denemez tam anlamıyla ama,bugün.nedense küçücük bir durumdan etkilenebileek bir yapıya sahibim.tabi bir de söz konusu sevdiklerimse...

0

en son üç sene önce ağlamıştım son üç o olaydan daha üzüntülü şeyler yaşamama rağmen gözümden yaş bile gelmedi demmek ki insan acılarö tecrübe ettikçe dirayeti artıyor

0

şu aralar keyfim yerinde. en son ne zaman ağladığımı hatırlamıyorum.

0

15 dakika once agladim shshsh hep agliyommmm

0

en son üniversite mi biterken ağladım oradaki dostlarımdan arkadaşlarından ayrılırken ağladım ve o kadar kötü bir gündü ki gerçekten o yıllara bir daha gidemeyeceğim için çok üzgünüm

0

ben neredeyse her gün ağlarım. benim için hayatın bir parçası bu. yaklaşık 3 saat önce de ağladım. internette bir video izledim. bir nine hasta yatağın da yatarken eşi başına gelmiş onunla konuşuyordu. nedenini bilmeden videoyu iki kez izleyip ikisinde de ağladım. ağlamaktan dedenin ne söylediğini anlamadım bile. baktım ağlamaktan anlayamayacağım ve böylece ağlamam da durmayacak sürekli başa döneceğim. kapattım videoyu.

0

2 gün önce aglamistim. insan bazen caresiz kalinca bile aglamak istiyor

0

en son bir hafta önce çok duygulandıgim bir olaydan dolayı.

0

2017 aralıkta ama oda sevgilimden ayrılmıştım ondan sevgi kolay guurlmuyor emek ister aşk herzaman zafer isteyen bir şeydir bana göre göz yaşı bunun ve aşkın kanıtııdrı bana göre

0

hatirlamiyorum ki surekli aglıyorum. bir de sinirlendiğimde çok aglıyorum, murluyken aglıyorum, üzgünken aglıyorum. ay ne kadar çok aglıyormusum :)

0

10 sene önce sanrm hiç unutmam çok aglamıştım erkekler aglamaz ama ben agladım işte bence herkes aglar