0

bence yanlış bir söz çünkü bu zamanda böyle birşey mümkün değil. birlikte olduğu süre boyunca anlaşamayan insanlar ayrıldıktan sonra karşı taraf peşinden koşmaya başlıyorsa işin içinde menfaat var derim.

0

kişi gerçekten seviyorsa sevdiğine kavuşana kadar peşinden koşar bence kovalardan kastı bu söyliyenin

0

aslinda bakıldıgında dogru olan bir sözdür.genelde kacan her zaman kovalanan taraf olmustur.bun bilen kimseler bu taktigi uygulayarak elindekini her daim tutmaya calısır.

0

genel geçere bakıldığında aslında çok doğru bir tespit,bir şeyi ne kadar çok istersen ve enerjini sadece onun üzerine verirsen,karşı taraf senden aldığı sinyallerden boğulur ve uzaklaşır. ama ne kadar çok ilgisiz durur,görmezden gelirsen o kadar üstüne düşer,o dengeyi iyi ayarlamak lazım.

0

merhaba , bu kaçan kovalanır ile ilgili bazı bildiler vermek istiyorum tabi ben her zaman istediğim böyle bir durum olmaktansa birlikte kaçmadan el ele yürütülen ilişkiler ama her neyse illa kaçan kovanlancak diyorsak öncelikle kaçtığımız kişi gerçekten mi kaçmak istiyoruz yada kaçayımda bu beni kovalasın dediğimiz kişi mi bunun ayrımını çok iyi yapmalıyız eğer ikincisi diyorsanız yani kaçayımda bu yakışıklı beni kovalısın diyorsak fazla naz aşık usandırır diye başlamak istiyorum bizi bir yere davet ettiğinde bir tanesine gidicez bir tanesine gitmicez burada vermek istediğimiz mesaj seni seviyorum ama sana hayır deme lüksümde var demektir . bunu başarmak zordur geleli kaçtığımız kişiyi seviyorsak bu kaçan kovalanır sadece flört döneminde yapmalıyız yoksa evliliğe giden yolda çok kaçarsak kendimizden soğutabiliz kaçan kovalanırı dozunda ve az yapmalıyız ve bunu yapan sadece kız olmalı ve bu yazıyı okuyorsanız ve siz bir erkekseniz 3 saniye içinde tüm söylediklerimi unutun

0

bir iliskide her iki tarafinda gerekli olgunluga sahip olmasi lazim.
trip atmak blof yapmak gibi seyler artik cocukca ve iliskiyi baltalayan seylerdir

0

o karaktere göre değişir.cogu insan kötülükten anlıyo malasef.