0

hiç cinayet işlemedim, allah nasip etmesin. televizyondan izliyoruz , saklamadan kanunlar nezdinde polise teslim olmak en iyisi.

2

ben bunu aslında çok düşündüm. bir cinayet işlemiş olsam nereye saklardım. çok güzel bir soru olmuş. bence altın soru kısmına geçmeli hatta, ben bir cinayet işlemiş olsam işlediğim yerin durumuna ve konumuna göre hareket ederdim. mesela bir dağ başın da cinayet işlemiş olsam. hemen bir yer kazmaya çalışır ve oraya gömerdim. ancak bulunduğum ortam bir deniz veya göl ile yani su ile çevrili ise ona göre hareket ederim. mesela ayağına taş bağlar suyun derinliklerine bırakırdım. veya bulunduğum ortam kapalı bir yer ise yani ev gibi bir yer ise onu nasil yok ederim hiç bilmiyorum. galiba bir çuvala katar ve evlerden çok uzak bir yere gönderdim. ve evde etrafa kan sıçramış ise onu da direk çamaşır suyu ile temizler dim. tabi bunlar şuan masum iken düşündüğüm şeyler. eğer bir gün o suçu işlersem. ne yaparım. ne ederim. yoksa direk polise mi giderim. bilemem. çünkü o an ki ruh hali bambaşka bir durum olacağını düşünmekteyim. ve şuan gayet sakin kafa ile bir şeyler yazıyorum. benim düşüncem bu yönde, tabi böyle kötü şeyler den rabbim korusun. herkese kolay gelsin.

0

merhaba , bir keresinde 3 arkadaş bir kafedeyiz ve bu soru aklımıza geldi ve biz haldir huldur konuşuyoruz yanımızda da başka masalar var bir kişiyi öldürdün nasıl saklarsın diye hayal kuruyoruz ben demeye başladım öncelikle nasıl öldürebileceğimi anlattım ben çok zenginmişim ve bir gemim varmış maktulü gemime çağırıyorum ve asla benim üzerime kayıtlı telefonla irtibat kurmam sonrasında benim gemime geldiği tüm yollardaki kameraları satın alırım sonrasında gemime geldiğinde okyanusa açılırım ve onu atarım denize geri geldiiğinde onun kıyafetlerini onun ebatlarında birine giydiririm yüzü kapalı olucak onun evine gönderirim sanki oymuş gibi böylelikle en son benimle göründüğü söylenen maktül aslında evine gitmiş olarak gözükecek :)

0

böyle toz moz ederdim , yakardım . öyle bişey yapmıyacağım için bu cavab herkesi uçurdu :)

1

asitle yok ederdim. saklamazdım. ama illa saklayacaksam mezarlığa bir güzel gömer arada bir de ziyaret ederdim.

1

kaşık'çı cinayeti yeni bir taktik öğretti millete. başıma öyle bir şey gelse bende cesedi eritirim ne yapayım.