1

yüzde 50 kadar muhtemelen bunun başlıca sebebi yapay zekalar ve robotlar olucak

1

bence çıkıcak zamanıda az kaldı kapitalist sistem cokecek

0

3 dünya savaşı'nın çıkma ihtimali elbette çok yüksek ancak ben bunu da eskisi gibi toplu tüfekte savaşlar olacağını düşünmüyorum kimyasal silahlar kullanılacak ve dünyadaki çoğu insan heder olacak bu 3 dünya savaşı yüzünden çok fazla can ve mal kaybı olacak hatta hayatta kalanlar bile kimyasallardan etkilenip sağlıklı yaşayabilecek lerdir diye düşünmüyorum açıkçası.

0

yüzde yüz dür belki yarın belki yarındanda yakın

0

savaşlar insanların aç gözlü olmasından kibirli olmasından ve düşüncesiz olmasından çıkar. savaşlar her zaman kötüdür. dünyada en büyük 1900 yıllarında olan 2 savaş vardır. birinci dünya savaşı ve ikinci dünya savaşı. bu tür savaşlar milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine ve milyonlarca insanın yaralanmasına sebep oldu. savaşlar çocuklar için o kadar kötüdür ki en çok onlar olumsuz etkilenir. üçüncü dünya savaşı da maalesef en çok onları için yıkım olur. ancak üçüncü dünya savaşı çıkması çok yakındır. amerika ve rusya arasında hatlar o kadar çok gerildi ki artık birbirinizi görecek halleri yok. ikisinin de istediği tek şey dünyaya hakim olmak. bunu yaparken ilk yapmamız gereken sıcak su olan akdeniz'e inmek ve ortadoğu da kritik bir yer olan türkiye ye söz sahibi olmak. türkiye bu savaşta kesinlikle zorunlulukla taraf olacaktır. savaş ortadoğu üzerinden yürütülecek çünkü. savaşlar o kadar kötüdür ki bu tür şeyler her zaman herkes için kayıplara sebep olur. savaşlar sadece uzun vadede iyidir. ekonomik savaşlar yada siyasi savaşlar olabilir ama gerçek savaşlar her zaman kötüdür

0

bence üçüncü dünya savaşının çıkma ihtimali yok diye düşünüyorum. tabi şartlar değişşrse o zaman başka. güçlü ülkeler zaten istediklerini alıyorlar. arada bir takım sürtüşme ve gerilinler oluyor. bunlarda bi süre sonra atlatılıyor. tabi olan zayıf ve dirençsiz ülkeler ve onların masum insanlarına oluyor.

0

yüzde 70 çıkar çünkü devletler nükleer hüçleriyle biribirine meydan okuyor