0

sanmam ama neden olmasın ki
belki oyle bir karar verilebilir ama cok sanmıyorum yani

0

suan icin aktif deildir.ama ilerleyen zmanlarda olsa super olur bazen bizim de ihtiyacimiz oluyor paypal bakalim ne olcak yeniden aktif etceklermi acaba.

0

paypal yanlış bilmiyorsam türkiye'de tekrar kullanılmaya başlanan bir para birimidir.ben pek kullanmadığım için tam bir bilgim yoktur.

0

merhaba eskiden paypalı çok yoğun olarak kullanan birisiydim ancak anlaşmazlıklar oldu paypal türkiye'ye geri dönmek için hazırlandı ancak bddk tarafından lisansları yine de iptal edilmiş.
ileride tekrardan başvuruda bulunacağını söylüyor ama geri dönmeyecek diye düşünüyorum gelse de kurtulsak şu zulümden :)

0

aslında aktif olsa iyi olur. ama vergi ile ilgili problemlerden dolayı çekilmişlerdi ülkemizden. bu konuda düzenleme yapılmalı tekrar aktif olabilmeleri için. aslında sistemini pek iyi bilmiyorum. o yüzden bilemeyeceğim taleplerinin sosyal ve hukuki niteliğinin yerinde olup olmadığını.

0

birçok kişi bir çok sistemlerden veya on line alışverişlerde paypal hesabından exrta para veya puan kazanıyor. bunları değerlendirmek adına aktif olması gerekmektedir.