0

iki kati kazanc etkinligi tekrar aktif hale geldi fun aksam uzerine dogru. 3 gun boyunca devam edecek olan bu etkinlikte umarim hepimiz guzel kazanclar elde ederiz. her ne kadar 3 gun de olsa guzel kazanc elde edilebilir aslinda. guzel degerlendirebiliriz insallah bu seferki etkinligi.

0

sorumani kurulduğu günden beri kullanıcılarına çok iyi paralar kazandıran bir site haline geldi. günden güne büyüyen yapısı ile karşımıza çıkan sitenin oluşturmuş olduğu bu müthiş platform sayesinde insanlar kendilerine kolay bir şekilde ek gelir sağlamaya başladı. güven konusunda ve kazanım oranı konusunda rakibi bulunmayan sitenin soru ve cevap yöntemi ile para kazandırdığını da görüyoruz. bazı zamanlarda site yönetiminin aldığı kararla iki kat kazanç yöntemi de aktif hale geliyor. böylece insanların daha fazla para kazanmaları adına düzenlenen bu bonus kampanyası ile birlikte müthiş paralar kazanmak mümkün hale geliyor. geçen günlerde aktif olan 2 kat kazanç sistemi tekrar aktif hale gelerek yazarların daha fazla kazanması sağlanmış durumdadır.

0

oki kat kazanc 3 gun boyunca uyelerimiz kazansin die aktif oldu.bizler daha fazla zaman ayirdikca daha cok faydali olur diye dusunuyorum.bakalim onumuzdeki gunlerde nasil suprizler bekliyor bizleri hep beraber gorcez insallah.

0

iki kat fazla kazanç günlerdir aktif değildi dünden beri aktif hale geldi. iki kat fazla kazanç tabi ki daha iyi sonuçta gelirler artıyor. bu ara bebekten dolayı bir ya iki lira kazanıyordum. inşallah bugün birkaç lira daha kazanırım çünkü eksiklerim var almam lazım. umarım herkes için faydalı olur. iki kat kazanç olunca üyeler daha aktif oluyor.

0

iki kat kazanç çeşitli zamanlarda sorumani sitesinin kullanıcılarına sunduğu güzel bir etkinlik olmuştur. ama her zaman aktif olmasını beklemek doğru bir yaklaşım değildir. çünkü aktif olduğu günlerde kullanıcılar çok fazla kullanım sağlıyor ve sitenin ödeme yükünde ciddi artış meydana geliyor. buda ödemelerin çoğu kez aksamasına yol açabilecek durumlardan biridir. bu sebeple 2 kat kazanç çeşitli zamanlarda site tarafından belirlenerek oluşturuluyor. şu anda aktif olmasıyla kullanıcılar sitede çok daha fazla aktif olmaya başladı.

0

iki kat kazanç sürekli olmalı bence.ama bütçe meselesi tabi.sorumani yakın zamanda tekrar iki kat kazanç yapacaktır sanırım.

0

2 katı kazanç olayını tekrar aktif etse sorumani çok güzel olur. yarışmada bir ödül elde edememiş kişiler için motive edici birşey olur bu. :) çoğu kişi kazanç yapma peşinde burada çünkü. :)