0

30 yaş üstü kadınlara yılda 1kez rahim taraması için yapilir

0

simir testi rahim ağzı kanser taraması için yapılan bir işlemdir.ağrısız acısız basit bir işlemdir.

1

doğrusu pap smear testidir.
rahim ağzı kanseri kadınların karşılaştıkları en sık kanser olduğu için bu testin yapılmasında mutlak yarar vardır. yılda bir kere yaptırılıp, rahim ağzındaki muhtemel bir kanserin erken teşhisi veya o bölgedeki hücre yapı değişimlerinin tespitine yarar.

0

benim bildiğim rahim için yapılıyor ,her an gibi bir hastalığı varmıdır. rahimde diye yapılır ben kanser için duymadım. hastaların sikayeti oluyor gidiyorlar . birde ordan sonuç alıyor.

0

simir testi özellikle 30 yas üstü kadınlara rahim kanseri olup olmadığını tespit etmek için yapılan bir tarama testidir.

0

merhaba semir testi niçin yapılır genellikle 18 yaşına gelmiş ve cinsel ilişki yaşamış kadınlardan istenen sinir testi özelliklerim ağzı kanseri için erken tanı sağlamaktadır jinekolojik kontrollerin en önemli notu nedir vücutta kendilerini yenileyen hücreler dökülür hücrelerin özel bir işlemle toplanıp yine özel bir işlem ile incelenmesi ile histolojik inceleme yani hücresel inceleme gerçekleştirilen bu inceleme en çok rahim ağzından alınan örneklerle gerçekleşir ve dokuları zarar vermeyen basit bir işlemdir

0

rahim ağzın kanser taraması için yapılır.

1

rahim agzi kanseri kontrolu icin yapilir