0

benim hesabımda da gözüküyor ip adresi, sanırım güvenlik önlemlerini alabilmek için böyle bişey yapıyorlar yoksa sanmıyorum başka bir sebep falan olacağını.ben bu sorumani sitesine giderek ısındım, umarım daha da herşey güzelleşir.

0

herkesde bu ip adresi gözükür sitenin güzenliği için

0

ip adresi belli olması daha iyi bence haksız kazanç yapanlar kopya içerik üretenler ip banı yiyor ve bir daha sisteme giremiyor buda çok güzel bir şey.

0

evet herkesin ip adresi gözüküyor. ancak siz bunu ne bileyim site dolandırıcı olarak algılamayın çünkü bunu site güvenlik için yapıyor. ve siz bu ip adresini yenilemek için, bilgisayardaysanız bilgisayarınızı kapatıp açmanız ya da bilgisayara bağladığınız modemi resetlerseniz, bu ip adresi değiştiriliyor. mesela benim ip adresim şu an 95.65.229.239. bu ip adresini alıyorlar ki, herhangi bir üye haksız kazanç ederse, kopya içerik üretirse hesabını ip adresi üzerinden bulup banlıyorlar. bu yüzden korkmanıza gerek yok.

0

herkeste var. cihazdan baglandigin ip. gorunuyor yani

0

evet sanırım herkeste var.yeni geldi ama bu şey.

1

güvenlik için yapılmış bir olay diye tahmin ediyorum bendede var ikinci bir hesabın açılmasını engellemek için yapılan bir olaydır.

3

ip adres kontrolü hem sorumani’yi hem de yazarları spam, hakaret, kopya içerikten korumak adına getirilmiş yeni bir özelliktir ve tüm yazarların cevap sayfalarında görünür durumdadır.

0

rahatladım şimdi ben cunku hep kendı düşüncelerimi yazdım hiç kopya içerik üretmedim korktum bi an.

1

evet bende de var aman ha kopyala yapıştır falan yapmayın yaparsanız hem bu suçtur hem de haksız kazanç sağlamaya girer. hukuki yollardan hakkımızı ararız sizi de her türlü buluruz demek istiyorlar kısaca. :) iyi de yapmışlar gözleri korksun biraz.

1

evet bende de var.. her cevap yazışta karşıma çıkıyor.. bir saat ancak olmuştur.. ama merak ediyorum.. ben şu an adapazarı'ndaki evimden giriyorum bu ip adresim geçiyor sisteme.. istanbul'daki evime gittiğimde başka çıkacak.. umarım bir sıkıntı olmaz hesabım açısından.. bunu merak ettim bende..

0

yeni çıktı güvenlik adına ve uyarı için, aslında iyi olmuş.

0

evet bende de aynı şekilde gözüküyor galiba herkeste ayni

0

evet ip adresini gösteriyor çünkü yeni üyelikler ve hangi tarayıcıdan girdiğinizi belirlrt

0

evet herkeste var bende de gözüküyor güvenlik için galiba