0

güzellik rölatif bir kavramdır yani kişiden kişiye değişir benim güzel bulduğum şeyleri başka insanlar bakmaya değer bulmazlar veya tam tersi zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir söz vardır bu söz bunun için en uygun sözdür

0

güzellik göreceli bir kvramdır. benim güzel dediğim, bir başkası için akılalmaz derecede çirkindir, çok çirkin dediğim isi bir başkasına göre afrodit'ten daha daha güzeldir. insanların bakışına, gördükleri noktalara, zevklerine ve renklerine göre değişkenlik göstermektedir. bu sebeple güzellik görecelidir.

0

güzellik göreceli bir kavramdır. bana güzel gelen bir başkasına çok çirkin gelebilir.

0

güzellik bana göre göreceli bir kavramdır. şöyle örnek vermek gerekirse kimisi bir eşyayı güzel bulurken diğeri çirkin bulabilir. sadece insan güzelliğinden bahsetmiyorum. mesela kimisine göre mavi renk güzel gelir, kimisine göre turuncu bu yüzden güzellik kavramı göreceli bir kavramdır. bir insanın göz rengine göre, ten rengine göre güzel çirkin diye ayırmak yine herkese göre değişiklik gösterir. kimisi esmer insanları daha güzel bulurken, kimisi sarışın insanları daha güzel bulmaktadır. her insanın fikri bu konularda ayrı olduğu için güzellik kavramı göreceli bir kavramdır.