0

aspor'da son sayfa programını beğenen ve başarılı bulan var mı?

uğur karakullukçu'nun süper yorumlarına ve haldun domaç'ın sempatik hareketlerine bayılan daha kaç var?.

5 cevap
0

asporu izlemiyorum resmen çöp. komedi kanalı tarzında. gülmek istersen aç izle

0

şuan ıcın fazla ılgı gostermıyorum ben aspora tabiki ama bazen takip etmeye calisiyorum.cunku baska kanallalrda daha detayli ve dogry haberi bulduguma inaniyorum bende.

0

ben genel olarak tv izlemem ancak a sporda bazı programlar çok iyi oluyor dediğiniz programa hiç denk gelmedim sanırım genel olarak spor haberlerini telefondan bakıyorum eskiden ntv spor vardı bence en iyisi ntv spordu ancak kapattılar boş yere a sporda pek izlemiyorum.

0

evet az spor izleyicisi olarak güzel bir program sunduklarını düşünüyorum. şimdiye kadar izlediğim diğer kanallarına bakarak gerçekten güzel sunduklarını düşünüyorum ve tarafsız bir kanal olduğunu söyleyebiliriz. özellikle ahmet çakar hakkında gerçekten bir üstat gibi görüyorum. her pozisyona derin derin anlatan mükemmel yorumlarında kattıkları zaman ortaya çok güzel görüntüler çıktığını görüyorum. genel olarak programların bazıları sıkıcı olsa da belli başlı beğendiğimiz tabii ki programlarda vardır her insanın olduğu gibi.bazıları ise tam tersi hiç beğenmedi bilir bu bakış açısı ile olan bir şey aslında. bazen izlediğimiz kanallarda sevmediğimiz kişi oldu muya da yorumlarını beğenmediğimiz kişiler varsa eğer başka kanala geçebiliyoruz.bunu gayet normal bir şekilde herkesin karşılaması gerekiyor bence.

0

ben pek begenmem o kanali cok degisik bir program