0

sevdiğim insan beni her halimle beğenen ve kabul eden biri. onun yanında gerçekten çok doğal davranabiliyorum. ki bence bir ilişkide de insanlar olabilecekleri en doğal halleriyle o kişiyle beraber bir yola çıkmalılar.

0

sevdiğim kadın beni her haliyle beğeniyor. beni çok seviyor çok mutlu ediyor. beni olduğum gibi kabul ediyor. bende onu çok seviyorum onunla hayat çok güzel bende onun doğal masum halini çok seviyorum.

0

bu soruyu sevdiklerinize ciddi bir şekilde sorun, ben denedim ve kimin samimiyetli olduğunu süzdüm hemen.

0

sevgilim :) kusursuz,kusurlu her halimle beni seven birisi.bazen benim kendimi bile beğenmediğim zamanlarda bile hep beni beğenen ve bunu yansıtan biridir kendisi.ailemizde öyle tabiki ama yinede aileyle pürüzler olabiliyor bu konuda. kendinizle kıyaslanmalar yada başkalarıyla kıyaslanmalar illaki oluyor. bu durumda onları her zaman sizi kusurunuzla beğenen birisi yapmıyor bence.

0

ben sınırlı olduğum için beni bence bu halimle begenmezler ,sinir var çünkü ama sinir olmasa beğenirler. ailem beni her halimle beğenir ben onların evladıyım sonuçta. :) eşim sinirimi sevmez yani aman sevmesin baykuşun oğlu bende onun anasını sevmiyorum. odesmis olduk o benim sinirmi sevmesin bende onun anasını sevmem.

0

her halimle beğenen tek insan oğlum ne olursa olsun onun için bana hersey yakışıyor ben hep zayıfım ve en güzel benim. canım oğlum keşke herkes senin gibi görse

1

bizi her halimizle sevip beğenenen birileri varsa onlarda ailemizdir. insanın eşi bile biraz kendinizi salsanız ne bu halin der. biraz kilo alsanız eleştirir. sizi iyi kötü herşeyinizle bağrına basacak kişiler sadece ailenizdir.

1

hayatımı beğenen insanları arasında eşim, çocuklarım, annem, babam, kardeşlerim, bazı akrabalarım ve arkadaşlarım vardır. ben de onları çok seviyorum. hem de karşılıksız seviyorum.

0

insanin ailesi destekler fakat özellikle anne

0

ailem disinda baskalarinin olacagini sanmiyorum :) yani varsada ben bilmiyorum:))