0

kadınlar bilmece midir gerçekten?

sizi en çok şaşırtan kadın kimdi ve ne yaptı?

3 cevap
0

kadınlar bana göre çok bilinmeyenli bir denklemdir.bu denklemi çözebilmekte her babayiğidin harcı değildir.çünkü en başta kadınların düşünce sistemi erkeklerin düşünce sisteminin çok farklıdır ufak ayrıntı ve detaylara çok önem verirler ve çoğu konuda bu küçük detaylar üzerinden ederler.erkekler ise en fazla iki ya da üç bilinmeyenli denklem oluşturabilirler.kadınlardaki en tehlikeli özellik ise kendilerine yapılan yanlışları unutmamaları ve bunu kayıt edip uzun zaman sonra bile sizin karşınıza ısıtıp sunabilmeleridir.

0

benim görüşüm kadınlar bilmecedir. hatta kadınlar çok tehlikeli canlılardır. benim enistemin bir lafı vardır”eger bi kadın kafasında bir şeyi kurarsa allahı,kitabı unutur onu genede yapar!” der her zaman. kadınların bi hali diger halini tutmuyor ki onları çözelim. bi gün çok mutlu oluyorlar, bak ertesi gün demiyorum! aynı günün akşamında hüzünleniyorlar. ben bi türlü cözemedim. bi olayda “ben bunu çok seviyorum.” diyip yapıyor aradan zaman geciyor ve aynı seyi yapmasını isteyince “ben bunu yapmam!” diyorlar. kadınları çözmek adında bir kitap yazılmış, bu kitabım sayfalarında hiç bir söz yokmuş. sadece son sayfada “kadınları çözmenin hiç bir yolu yoktur!...” yazıyormuş. durumun nasıl bir hal aldıgını siz düşünün artık!

0

hayir. simdi erkekler bilmece olmus. seviyorlar evleniyorlar.kadinda cozdu sanir artik.yok cozemez erkekler artik ne kendi isine geliyorsa onu yapiyor.istediyi zaman cocukla tek basina ortada koyuyor karisini.