0

bence ; uzaylı diye bir şey yoktur fakat bazı örgütlerin oluşturmaya çalıştığı insan dışı varlıklar vardır.

0

bence uzaylılar vardır koskaca evrenin sadece insan için yaratıldığını sanmıyorum uzaylı olması içinde insana benzemesi gerekmez farklı özelliklere sahip olabilir yaşam konusunda

0

bence uzayda hayat var çünkü bilim insanları bile söylüyor dünyaya birçok kez geldiler

1

bir yildizin etrafindan dönen küçük bir gezegen olan dünyamizda 7.5 milyar insan yaşiyor .
galaksimizde 200-400 milyar arasi gezegen var
evrende 2 trilyon galaksi olduğu tahmin ediliyor.
sence varmi yokmu?

-1

uzaylılar gerçekten var mıdır bilinmez ama var olduklarına dair bir sürü gösterge yaşadığımız evrende mevcut durumda. buna karşın olarak uzaylıların olmadığını iddaa eden insanların da sayısı fazlalıkta olup onlarında kendilerine göre kanıtları mevcut durumdadır. uzayda hayat elbette vardır ancak uzaylılar mı yoksa uzay bitkileri mi yaşıyor orası bilinmez. benim görüşümü soracak olursanız uzayda uzaylılar ve hayat mevcut durumda ama insanlar onları keşfedecek yapıya ve teknolojiye ulaşmış durumda değiller.

-1

fermi paradoksu'nu mercek alırsak şimdiye kadar karşılaşmamız onların bir nevi olmadığını düşündürüyor. fakat yine de bu sorunun uzaylılarla karşılaşana kadar kesin bir cevabı yoktur. ya da tüm evrene bakana kadar:)

-1

uzayda hayat olduğu aşikar bu devasa evrende yalnız olduğumuzu düşünmek saçma. uzaylilar da var ama ne tür canlılar olduğu saptanamadı.