0

öncelikle çıkacağız kredi miktarına bağlıdır hangi işte çalışıyorsanız sigara hangi kilidi daha rahat verir diyebilirim derseniz onu dikkat edin.
ben kredi çekerken mesela maaşımdan ne kadar ödeyeceğim ve ne kadar faiz gelecek hangi kaç aya , kaç yıla böldüreceksem ona göre ayarlamasını yapıyorum.
şu an türkiye şartlarında şu bu aylar da kredi faizleri oldukça fazla beni kredi çekme taraftarı değilim ama çekmek zorundaysanız onlara dikkat edin.

0

kredi alırken nelere dikkat edilmeli sorusundan önce bundan üç yıl önce hiç istemesem bile 10000 tl kredi aldım. geri ödemesi 1260 tl. 3 yıl ödeme yaptım.her 6 ayda bir kredi sigortası ödemesi istediler bizde durmadan ödedik.size tavsiyem kredi faizleri çok yüksek .bakın araştırın en düşük altında çıkabileceğiniz ödemelere bakın, yoksa insan altından çıkamasa varlıkların dan da oluyor ,çünkü çağın tefecileri malesef.

0

cebine vede odeyebilecek kapasitedemisin vede alsam odeyebilirmiyim diye dusunmen lazim bunlara dikat et yeter

0

kredi alirken paraya verilecek faiz.sonra nasil oduyeceyine.sonrada dollar yazmamalarina evraklara. yoksa yandin yani. hem allah kimseyi krediye salmasin

0

faiz oranları en önenli olanı faiz oranlarına çok dikkat edilmeli ne de olsa kimse parayı çöpten veya kolay yoldan kazanmıyor en düşük faizi veren bankadan kredi almak daha mantıklı.