0

valla kaç gözü var, markamı pahalı olması şart

0

sırt çantası alırken kaç bölümden oluşması bana göre sağlam olması kulplari çok önemli bana göre

0

sırt çantası alırken genellikle sırt çantasıyla seyahat yaparız. gerçekten sırt çantası çok önemli bir şey oluyor gezilerde. doğru sırt çantası seçmek ve satın almak gerçekten çok önemlidir. sırt çantamızın pahalı olmasına gerek yok. sadece rahat bir şekilde kullanabileceğiniz ve ihtiyaç duyduğumuz eşyalarımızı kolayca koyabileceğimiz bir sırt çantası almak çok iyidir. eğer ki seyahat için alacaksanız sırt çantasını daha çok içi birazcık geniş olmalı ve çok sayıda fermuar olması gerekir ceplerinde tabii ki. yaşlı günlük sırt çantası almak istiyorsanız daha çok rahat olmasına içine eşyalarımızı çantamızı koyabilecek genişlikte olmalıdır. sırt çantası çok büyük olmamalıdır genellikle orta boy sırt çantaları gerçekten sizin için çok kullanışlı olur ve taşıması daha iyi olur. o yüzden sırt çantası kullanmak için daha rahat sırt çantaları tercih edilmelidir. genel anlamda sırt çantası alırken bunlara dikkat edilmelidir. sırt çantasının aslında fiyatı çok önemli değildir sadece rahat olması çok önemlidir.

0

sırt çantasında en önem verdiğim özellik ergonomik olmasıdır.çünkü malum uzun süre sırtımızda taşıdığımız için ergonomik olmazsa sırt ağrısı ve benzeri ciddi anlamda rahatsızlar oluşturabilir.iki özellik s kurplarının dayanıklılığıdır ki çantayı uzun süre kullanabilmeyi sağlar.daha önce almış olduğum çantada kodları dikiş yerlerinden çok fazla attığı için o yüzden çantayı değiştirmek zorunda kalmıştım.diğer önemli kriter ise çantanın kendi özgül ağırlığını çok olmaması hafif olmasıdır.son olarak da iç haznesinin gayet pratik şekilde kullanmaya müsait olması benim önemli çanta kriterlerimdendir.fiyatı en son geliyor.çünkü almışken bir kez alıp uzun zaman kullanmak istediğim için, aldığım zaman fiyatı makul olmasa bile eğer ki dayanıklı ve bu saydığım özelliklere sahipse almaktan asla geri durmam.

0

kulplarinin dayanikliligina bakarım deri çantalar daha kullanışlı oluyor ben yıkanmış deri aldım çok dayanıklı kulplari mesela.

0

kaliteli
dayanıklı
su geçirmez
sırt ergonomisine uygun
her kıyafete uyum sağlayabilecek bir çanta olmalı.
para neyse verelim ama yıllarca kullanalım.

0

bence bir canta valiz alirken en dikkat edilmesi gereken sey;cantanin kalitesi ve bol bolmeli olmasi.