0

kıraç,neşet ertaş,barış akarsu,selda bağcan,manuş baba,

0

benim en çok dinlediğim ahmet kaya gerçekten harika bir sesi var

0

ben daha çok ebru gündeş ve merve özbey çok seviyorum. gerçekten seslerinde bir hayat var sanki.bu kadar güçlü ve yaşayarak okuyorlar ki şarkıyı gerçekten çok severek dinliyorum özellikle de sezen aksu. sanatçıların sürekli şarkıları dinlerim, takip ederim .tabii ki de bir çok sanatçı var ama genellikle bu üç sanatçıyı daha çok seviyorum bence şarkıyı hem daha güzel kokuyorlar hem yaşayarak takıyorlar sanki şarkıların içinde bir hayat varmış gibi hissediyor insan.

0

yıldız tilbe favorimdir ferdi tayfur ibrahim tatlıses

0

sezen aksu yıldız tilbe ferdi tayfur müslüm gürses nadide seslerden bazılarıdır

0

sezen aksu selda bağcan ahmet kaya ebru gündeş

0

ahmet kaya elbette.tartışmasız ahmet kaya.onunla büyüdük efkarlandık umutlandık.hala da öyleyiz.sesinde insan var insanın hayata dair söylemek istediği herşey var.

0

ahmet kaya
yıldız tilbe
neşet ertaş
nurettin rençber

0

ben senelerden beri sinan özen dinlerim hakan peker zafer peker serdar ortaç

0

ebru gündeş hakkı bulut zeki müren ibrahim erkal ibrahim tatlıses orhan gencebay selahatin alpay izzet altınmeşe bende bu kişileri dinliyorum besteleri kulağa hoş geliyor

0

tabii ki
neşet ertaş
serdar ortaç

0

nilüfer, yıldız tilbe ,kıraç, neset ertaş,emel sayın,arif sağ,selda bagcan

0

ahmet kaya
ezhel
ceza
taladro
tankurt
canfeza
contra

0

1. yıldız tilbe.
2. kıvırcık ali.
3. gökhan doğanay.
4. özgür kaplan

benim için sesinde huzur olan sanatcılar bunlar. yazdıkları sarkıların sözleri beni benden alıyor.

0

kişiden kişiye değişiyor ben orhan gencebay seviyorum tabii bu benim görüşüm her insan farklı bir sanatçının sesini sevebilir veya farklı bir sanatçının sesinde hayat bulabilir bunlar öznel şeyler olduğu için kesin bir yanıt aramak mantıksız olacaktır . nesnel yargılara varılması konusunda da yanlış olacaktır . nitel sonuçlar yani .

0

sevval sam- sıla - bülent ersoy - ferdi tayfur - ebru gündeş - yıldız tilbe - neşet ertaş - müslüm baba - zara - muazzer abacı - zeki müren - dinlekdiklerim benim bunlar

0

bu aralar sesinde huzur bulduğum ve çok beğendiğim sanatçı buray.

0

sesinde hayat olan sanatçılar zeki müren, muazzez abacı, muazzez ersoy, zara, ahmet kaya, ferdi tayfur gibi ses sanatçıları beğeniyorum. adeta hayat buluyorum.