0

aslında cevaplanması çok zor bir soru benim için.şarkı dinlediğimde gerçekten hislerim çok değişir garip bir hal alırım.bazen hüzünlü şarkılar dinlediğimde o anda acı çekmesem bile acı çeker hale gelirim.zaten genellikle hüzünlü şarkılar insanı derdi olmasa bile paramparça bir hale getirir.

0

bu konudaki benim tercihim ruh halime hitap eden işte budur dediğim şarkıları dinlemektir. çünkü ruh halimiz enerjik en arabesk dinleyip hakan taşıyan'ın müzikleri ile derbeder hissetmenin bir anlamı yoktur.bunun yanında kendi enerjim ve motivasyonunu iken müslüm gürses site dinleyeyim ?

0

çoğunlukla ruh halime göre şarkı dinlerim ama ruh halinin ev geldiği şartlarda olur çünkü dinlediğimiz şarkılar bizi üzümün veriyor mu vallahi ben daha çok mutlu etmeli olduğunu düşünüyorum öyle de olması lazım çünkü bu hayatta üzülmeye değer hiçbir şey yok mutlu olmamız gerekmez şarkıları bizi mutlu eden tek şeyler dinleyince kendimizden geçiyoruz başka bir dünyaya gidiyoruz rahatlıyoruz güzel oluyor

0

genelde herkes ruh haline göre şarkı seçer. mutsuz iken kimse hareketli bir şarkı dinlemek istemez.

0

sarkilari secerken genellikle ruh halime gore parçalar secerim.

0

ben ruh halime göre şarkı seçerim. çünkü bence bir insanın dinlediği şarkılar o insanın nasıl biri olduğunu anlatabilir. bir insanın dinlediği şarkılara bakarak o insanın derdinin olup olmadığını tahmin edebiliriz. o yüzden bende ruh halime göre şarkı seçiyorum.

0

ikisi de olabiliyor ya aslında mutluyken açılan bir şarkı sonucu karalar bağlayabiliyorum mesela .

1

şarkılar ruh halimizi etkileyebilir ama bazende insan bulunduğu ruh halindeki duruma göre şarkı seçebilir. ama genel olarak içinde bulunduğu durum ve vaziyete göre şarkı seçimi yapılmaktadır. ayrıca zamanda etkileyebilir. çünkü sabah, akşam ve gece dinlenen şarkılar arasındada farklar vardır.

0

ruh halime göre şarkı secmeyi tercih ediyorum

0

ikisi devinim halinde bence ama şarkıların ruh halimi etkilediği daha doğru bir seçenek bence bir şeyi düşünürken dinlediğim müziğe göre o olayı düşünüş şeklim değişir genelde bazı şarkılar olumlu yanını görmemi bazıları olumsuz yanını görmemi bazıları da boş vermemi söyler gibi gelir o an.

0

psikolojime bağlı ya ama genelde ruh halime göre seçerim

0

şarkıları genellikle ruh halime göre seçiyorum