0

gerçekten bu durumu öyle bir yaşadım ki anlatsam inanmazsınız. öncelikle hikaye şöyle. bir gün evden çıktım arkadaşımın evinde kalmaya gidiyordum. o sırada içimde anlamadığım bir sıkıntı yaşadım. birden bire tenha sokaklara girdim. neden yaptım bilmiyorum. girdiğim sokaklar çıkan yollar çıkmaz. neyse 3 genç oturup alkol kullanıyordu. selam verdim destur istedim. buyur edip oturttular yanlarına. sohbete koyulduk. bir tanesi üniversite mezunu. bir tanesi goethe okuyup resim çiziyorum diyor. bir tanesi felsefi sözler söyleyip aklımı sınıyordu. anlattılar hayat hikayelerini. kimseleri yok. meslek sahibi olamamışlar.hırsızlık yapıyorlar bunu bana dürüstçe söylediler korkmadan. devleti eleştirdi deminki goethe okuyan çocuk. nereye düştüm allahım dedim o an. beyler küçümsemeyin milleti. çocuk abi mecburum diyor. çöpten bir şey çıkmazsa çalıyorum..hırsızlık kötü ama bu durum daha kötü arkadaşlar.

0

evet ya bende yaşadım.akşam okulda ek ders vardı ve ders bitimi arkadaslar bir mekana gidelim dediler bende neresi falan diyince bizim hep gittiğimiz yer ya dediler tamamda nasıl yer nezih bir ortam mı demeden yola çıktık korumaların kapıda beklediği bir yere girdik neresi burası falan diye etrafıma bakarken bizim kızlar zorla içeri koydular beni neyse girdik oturduk leş bir ortam sigara ve alkol kokusu berbat açık saçık giyinenler.neyse canlı müzik ortamı güya ama bence daha da kötü şeyler vardı korktum ben nereye düştüm böyle dedim sonra sanatçı geldi türk sanat müzikleri falan biz tabi hepimiz kadınız 6 kadın sap gibi geri kalan masalar hep erkekli kadınlı böyle sonra 2 erkek geldi oturmak istedi ben dayanamadım sevgilime konum attım gel al beni burdan dedim neyse geldi aldı beni bir kızıyor bir bağırıyor anlatamam nasıl öyle bir yere gidersin.ya dedim bilmiyordum ki nezih bir yer sandım falan. bir daha onlarla konuşmiycaksın dedi ve uzaklaştık ordan.gerçekten rezalet bir yerdi .

0

evet ne yazık ki yaşadım! çok sevdiğim bir kız vardı. kızı bir gün sokakta darp ettikleri için 2 kişiyi vurarak yaraladım. ardından teslim olup ceza evine girdim. ( 2 sene 4 ay 16 gün yattım.)
ilk girdiğimde herkes katil gibi bakıyordu bana korkuyordum. sanki bambaşka bir dünya vardı içerde. ilk günün gecesinde yataga girdiğimde “allahım ben nasıl bir duruma düştüm? ne işim var benim burda?” diyerek kendimi sorguladım. sonradan alıştım ama bi anlık öfkem yüzünden kac senemi maf ettim.

1

evet yaşadım dershaneye gidiyorken yaşadım bunu nedeni de kişilerden birisi her şeyi biliyor gibi konuşması ve sürekli hata yapması sonucu nereye geldim ders bitsede gitsemdedim daha sonra kurtulmak için gidip idareden sınıfımı değiştirdim. en yakın zamanda yaşadığım şey ise öğretmenlikte ilk senemde atandığım yerin soğuk olduğunu bilmeme rağmen geceleri o kadar soğuk olabileceğini tahmin edememem oldu diyebilirim.