0

timuçin esen sinema dizi oyuncusu ve aynı zamanda müzisyendir

0

timuçin esen tiyatro geçmişi olan bir adam. suan aktörluk yapiyor ve en iyisini yapiyor.

1

timuçin esen 14 ağustos 1973 yılında adana'da doğdu. türk tiyatrocusu, türk müzisyeni ve dizi oyuncusudur. öğrencilik yıllarında çıkmaz sokak adında bir film çıkardı.gurbet kadını adlı dizide hakkı ağa rolüyle tanındı. gönül yarası adlı filmde canlandırdığı karakterle film festivalinden yardımcı erkek oyuncu ödülü aldı.hırsız polis adlı dizide çınar rolüyle izleyicilerin beğenilerini topladı.labirent filminde oynamış ve sinema ve tiyatro oyuncu ödül töreninde ayhan ışık özel ödülünü aldı.2011 de çıkarttığı mayhoş adında bir albümü vardır.bu sene çıkan müslüm filiminde müslüm gürses i canlandırmıştır.gülperi dizisinde avukat rolünü oynayan başarılı bir sanatçıdır kendisi.başarılarının devamını diliyorum :)

0

timuçin esen sinema dizi oyuncusudur, hırsız polis dizisinde ki oyunculuğunu dün gibi hatırlıyorum ve o dizinin erken final yaptığı kanısındayım.son olarak müslüm gürses'in hayat hikayesini anlatan filmde müslüm gürses'i canlandırarak başrol oyunculuğunda yer almıştı ve başarılı bir imaj sergiledi.

0

timuçin esen 1974 yılında adana'da dünyaya gelmiştir. ted ankara kolejini bitirmiştir. sinema ve tiyatro oyuncusudur.

0

oyuncudur. birçok dizi de oynamıştır. son dizisi gülperi dir.müslüm gürsesin hayatını konu alan müslüm sinema filminde müslüm gürses başarılı bir sekilde oynamıştır. ve müslüm gürsesin şarkılarından kısan bir kaset çıkartmıştır.

1

timuçin esen 14 ağustos 1973 yılında adana'da doğmuştur. tam adı mahmut timuçin esen dir. sinema ve tiyatro oyuncusu ayrıca müzisyendir. şu anda gülperi isimli dizide rol almaktadır. ayrıca hala vizyonda olan müslüm filminde müslüm gürses karakterini canlandırmıştır. filmde müslüm gürses şarkılarını da kendi sesinden seslendirmiştir.

0

çol sevdiğim bir oyuncudur. gülperi dizisini de o yüzden izliyorum. gülperi dizisinde oynayan avukat kadir'dir. ayrıca bir sürü dizi ve film çekmiştir. en son müslüm gürses'in hayatının çekildiği film de müslüm babayı oynadı. film vizyona yenir girdi.

0

timuçin esen iyi bir oyuncudur. hatta son olarak müslüm filminde müslüm gürsesi canlandırarak gişe rekorları kırılmasına sebep olmuştur.