1

kadın... kesinlikle severek takip ettiğim bir dizi bazen fazla dram ama malesefki evet bu tarz zorluklarla yaşayan birçok insan var.. şirin karakteri geröek hayatta olsa ooff diyorum rezalet bir kişilik. ve bahar bence kahveciyle evlensin:)

1

ben izlemedim pek ama bir aile dramını anlatıyor.

1

kadın dizisi denince aklıma şirin geliyor ve o şirini yok etmek isterdim

1

@hak32 kadın dizi salı günü perşembe günü degil. kardeş hatta dün oynadı yeni bölümü.

1

televizyonda dizi hiçbir zaman izlemem genelde sinema belgesel kanallarını izlerim

1

kadın dizi gerçekten çok güzel bir dizi ,çok beğenerek izliyorum. o sizofreenin adını unuttum baharının kardeşinin adı var ya kıvırcık ona çok sinir oluyorum. oda zaten magazinde dedi halk bana sınır oluyor beni dovcekler di dedi herkes şikayetçi ondan . :) güzel ve başarılı bir dizi. zaten özge ozpirinçci güzel ve başarılı bir oyuncu tüm dizilerini seviyorum o kadının yani. bu kadın dizisinde reyting kıran bir dizi.

2

kadın dizisi tutulan diziler arasındadır. perşembe akşamları fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum ama genel olarak fazlada fırsat bulamıyorum. parçalanmış ya da dağılmış bir ailenin dramını anlatan bir film. bir kadın ve bir erkeğin birbirlerine duydukları aşk ve ayrılık. bir kaza sonrası yaşanan bir aile faciası ve ondan sonra gelişen olaylar silsilesi. ayrıca filmde aşağı mahallede yaşanan dramlarda ekranlara yansımaktadır. aslında türkiye gerçeklerinin bir kısmının ekranlara yansıması olarakta görebiliriz.