0

kibar feyzo - maho ağa
züğürt ağa- ağa
çiçek abbas - şakir
banker bilo - banker maho
ne olacak şimdi - şakir
hababam sınıfı - badi ekrem
neşeli günler - ziya
gülen gözler - vecihi

0

şener şen'in tüm karakterleri çok iyiydi, birbirinden ayırmak ustaya ayıp olur ama en hayran olduğum rolü eşkiya idi. hababam sınıfındaki body ekrem, vecihi, ikici bahardaki rolü, ağa olduğu tüm filmler, hepsinde mükemmeldi, binlerce kez izlediğim güldüğüm adam şener şen oyunculuğuna hep hayran olduğum hayatını dinlediğimde kendisine olan hayranlığımın daha arttığı nadir insanlardan,

0

şener şen'in oynadığı karakterlerin hepsi iyiydi. ben hepsini severek seyrederim özellikle köy ağası rolleri komiktir hele hababam sınıfında beden hocası olması izci rolünde olması beni çok gğldğrmğltğr her rolünü çok beğenirim mesela milyarder filmindeki karakteri, kibar feyzo daki ağa rolü, şaban oğlu labandaki halleri, tosun oaşadaki halleri, çıplak vatandaşta ki hali, namuslu filminde ki dolandırıcı hali, gülen gözler filminde ki vecihi karakteri gerçekten hepsi çok güzeldi hala keyifle seyrederim bu filmleri. hepsinin ayrı yeri vardır bende eski filmler eski olan herşeyi çok severim yeşilçam filmleri deseniz o saf sevgiyi en güzel ifade eden filmlerdir.

0

filmlerini izlemedigim için bilmiyorm valla

0

şener şen gerçekten de bütün karakterleri ustalıkla oynamıştır ama yine de bir tercih yapmam gerekirse vecihi karakterini seçerim

0

eskıya filmindeki karakterı süphesiz aralarından en ıyısıdır.filmi belki 10 defa seyretmeme ragmen yıne izlettırır kendini.

0

hepsi iyi bence vecihi aslan ile çakı avı sahnesi vb

0

çiçek abbastaki şakir karakteri benim için iyiydi.

0

vecihi efsaneydi oyunculukta mükemmeldi.

0

şener şen'in en sevdiğim hali gülen gözler'de vecihi rolü, çok severek ve gülerek izledim. defalarca seyrettim hiç bıkmadım.