0

hayatımın sonuna kadar çok acayip bi derecede şanslı olmayı dilerdim

0

birden çok isteğim var ama en çok sevdiğim insana kavuşabilmeyi isterdim sanırım. sonra zaten mesleğimi elime alınca en önemli amacıma ulaşmış olurum insanlara yardım ederim ve maddi sıkıntı ve sorunum kalmaz. sonra mutlu huzurlu bir hayat sürerdim.

0

sonsuz dilek hakkım olmasını dilerdim. bence daha mantıklı

0

şu an mutfağa gidip buz dolabını açtığımda para dolu bir tencere

0

maalesef bu kapitalist sistemde para birçok kapıyı açıyor. üniversiteye hazırlanıyorum normalde iyi bir üniversite kazanmayı dilerdim diycektim ama eğer sınırsız param olursa zaten paralı üniversitede okuyabilirim. başkaları buna sınırsız paran varsa zaten okumazsın diyebilir ama ben üniversiteyi sadece para kazanmak için değil kendimi hem kültürel olarak hem de sosyal anlamda geliştirmek için istiyorum. eğer sınırsız param olsaydı sınava yine hazırlanırdım fakat şuanki kadar kaygılı olmazdım. o yüzden bir dilek hakkım olsa sınırsız ömrüm boyunca kullanacağım sınırsız para isterdim. o parayla da hem yatırım yapar hem iş kurar hem eğitim alırdım ve çocuklarıma da o yatırımı bırakırdım

0

ailemin sağlığınin hep yerinde olmasını dilerdim.

0

mutsuz olabileceğim hiçbir şeyin olmamasını dilerdim.

0

bir dilek hakkım olsaydı eşimin kötü alışkanlıklardan kurtulmasını isterdim ama pul değil huzurum olsun yeter bana .

0

tek dilek hakkım olsa, annemin ölmemiş olup yeryüzünde bizle birlikte olmasını dilerim.

1

eğer bir dilek hakkım olsaydı, istediğim zaman istediğim yerde olmak, ışınlanabilmek isterdim. bu müthiş bir şey olurdu.

0

eger bir dilek hakkim olsaydi suan aklimdan gecenin olmasini dilerdim.:)

1

bir dilek hakkım olsaydı, sihirli bir değnek isterdim kötü şeyleri dönüştürebilen ve dilekleri yerine getiren :) böyle bir şey olabilir mi? lütfen olsun çünkü.

1

şu an tek dilek hakkım olsa hayalimdeki mesleği yapmak isterdim.

1

bir dilek hakkım olsaydı eğer, daha adaletli bir dunya dilerdim

0

suan bir dilek hakkim olsa 100 bin dolar isterdim. bu parayls cok rahat hrm daire alir hemde istedigim kitabevini acabilirdim. hayallerimin pesinde kullanirdim bu psrayi

0

eğer bir dilek hakkım olsaydı bu dilek hakkımı insanların zihnini okumak yönünde kullanırdım

0

şuan dileyeceğim bir dilek gerçekleşecek olsaydı o dileğim çok zengin olmak

0

şu an bir dilek hakkım olsaydı eğer borçlarımın silinmesini ve ailem sevdiğim kızla beraber mutlu mesut yaşamayı dilerdim :)

0

şuan ki aklım ile geçmişe dönmek isterdim.

0

şu an bir dilek hakkım olsaydı herhalde herkezi mutlu edebileceğim kadar param olsun isterdim bu sayede herkese kolaylıkla yardım ederdim.