0

çok para, babamın geri dönmesi ve onlar için güzel bir villa. :) hepsi de aile için. zaten bu hayatta başka değerli biri yokki aileden başka..

0

zengin olmak, bidaha bi savaşın olmamasının, kimsenin yoksul olmayişinin

0

polis olmayı, sevdiğim ile evlenmeyi ve sevdiklerimle beraber ömür boyu sağlıklı yaşamayı seçerdim.

0

çok rahatsızlıkların olduğu için öncelikle sağlık, sonra olmazsa cebinde kimsenin suratına bakmadığı parayı, sonrada kaos ortamında değil insanca yaşayabileceğiniz bir huzur ortamı isterdim

0

epilepsi hastasıyım yıllardır ve ilk olarak sağlık derdim,üç dilek hakkımdan ilk tercihimi yaptıktan sonra sevdiğim insan ile bir ömür boyu mutluluklarla dolu bir yaşantıyı isterdim.son olarak da dünyanın temizlemmesini dilerdim.

0

huzur seçerdim çünkü evde huzur yoksa hiç bir şeyin tadı olmazdı sağlık seçerdim çünkü sağlık çok önemli hastaysan yaşamanın anlamsız geldigini düşünürsün bi ayağını çukura koyasın diğer dilegimde para olur du aileme.iyi bakmak.ıcin sorun yaşamamak ıcin para lazım bunlar benim 3 dileğim olurdu

0

aile birliğinin çok daha kuvvetli olması
sağlık
ve dünyadaki bütün çocukların mutluluğunu dilerdim

0

ilk önce sağlik seçerdim . eğer sağliğim yerinde olmazsa , sonradan yazacağim iki maddenin hiçbir anlami olmaz. daha sonra huzur seçerdim, sağliktan sonra huzurum olmazsa da geri kalaninin bir önemi yok. üçüncü seçimim de, sevgi olurdu, sevgisiz bir ortam bana hiçbirşey kazandirmaz. para pul dediğimiz şey de, bu üçü olduktan sonra elde edilecek şeylerdir.

0

sağlık
huzur,aile
para olarak kullanabilirdim

1

sağlık, para, aşk olarak kullanırdım üç dilek hakkımı.