0

kimsenin hakkı kimse de kalmayacaktır gerek bu dünya da gerek ölümden sonra ki hayatımızda.ilahi adalete inanırım.

0

ben inanıyorum tabiki de mesela bı insan bana bı kötülük yaptı diyelim onu allah'a havale ediyorum sonra aradan baya zaman geçiyor bı bakıyorum o kişi bana yaptığı şeyin aynısını kendisine yapıldığını görüyor ve sonra pişman olup bidaha böyle bişey yapmıyor.

0

ilahi adalet insanların uğramış olduğu haksızlığa karşı allah’ın vermiş olduğu uyarı ve cezadır. genellikle kötü niyetli insanların zaman içersinde yaptıkları haksızlıklar karşısında zor durumda kalmaları ve yaptıkları kötü davranışların kendilerine dönmeleri ile sonuçlanan bir olaydır. ben de herkes gibi ilahi adalete inanan bir insanım. ilahi adalet insanların yaptıkları kötülüklerin kendilerine dönmesi ile sonuçlanan kutsal bir cevap niteliğindedir. ve en iyi mahkeme kararından daha adil bir şekilde cezalandırma sistemini barındırır.

1

evet ben inanıyorum. mesela birisi sana bi şey yapar ve aradan zaman gecince aynısı basına gelir. allah c.c bize yapılan seyin karşılığını verir. buna ilahi adalet denir.

1

ilahi adalete inanırım. bir haksızlığa uğradığımızda, bunu yapan kişinin hiç beklenmedik şekilde karşılık bulmasıdır diyebiliriz. kendim de bunun gerçekliğine inanacak kadar şahit oldum.

1

ilahi adalet allah'cc adaletidir şaşmaz inanmamak olmaz sonuna kadar da inanırım.

1

evet bu dünyada yapılan iyilik veya kötülükler er ya da cezasız kalmaz inşaallah