0

kesinlikle öyle.bir kaç kere hep kötüyü çağırdım istemeden de olsa.ve başıma geldi.ben inanıyorum böyle durumlara.ama işte insan her zaman iyi olanı düşünemiyor.

0

aslında ben inanmıyorum ama çoğu kişi öyle söylüyor ve inanmak zorunda kalıyorum .ben genellikle karamsarlık içerisindeyim ve hep negatif şeyler düşündüğüm söyleniyor o yüzden de hep başıma talihsiz olaylar denk geliyor. sanırım bu söz doğru olabilir yani insanlar ne düşünürse evrende o şeyi ona yaşatıyor eğer biz güzel şeyleri düşünürsek ve güzelliklere yönelirse hayatımızda güzel şeyler olabilir kötü şeyleri aklımıza kötü getirir ve kötüye yorarsak da kötü şeyler başımıza gelir. bence iyi şeyler düşünelim ve hayatınızda hep iyi şeyler olsun.

0

bazen karamsarlastığımız içinden çıkmakta zorlandığımız durumlarla karşı karşıya geliyoruz . o konuyla ilgili olumsuz düşünceler barındırıyoruz icimizde ve bunu evren algılıyor ve aynı şekilde bize karşılık veriyor sanki öyle hissediyorum . aslında umutlu ve iyi baktığımız olumlu düşündüğümüz bir şey olduğunda da inancımız gereği öyle şekilleniyor evren bunu algılıyor evet inanıyorum bu duruma .

2

inanıyorum.

binlerce yıl önce bulunan bir tablet de ''söz sihirdir'' yazar. söylediğimiz sözlerin, ağzımızdan çıkanların , düşüncelerimizin bir frekansı var ve evren frekanslar üzerine kurulu. onun için güzel şeyler düşünüp, dile getirilmeli.

bir de doğru şekilde dile getirmek önemli, güzel bir şey isteyip olumsuz sözlerle ifade etmek yanlıştır. tabi bir de inanmak, iinancımız yoksa ne kadar dile getirsek nafile.

0

iyi düşün iyi olsun diye boşuna dememişler. ne düşünürsen evren sana onu veriyor