0

ne düşünürsek, neye inanırsak o oluyor. evrenin bu konudaki katkısını bilemiyorum ama olumsuz düşünceler olumsuz eylemler, olumlu düşünceler olumlu eylemler yaptırıyor. herşeyi olumlu görecek; duygularımızı, hislerimizi, yaşadıklarımızı yok sayacak değiliz tabi ama en azından eylemlerimizi kontrol altına alabiliriz.

0

son zamanlarda üstünde oldukça fazla düşündüğüm ve gerçekten doğru olduğunu düşündüğüm bir konu bu. insanlar ne kadar çok ah ,vah ederse kötü şeyler onun peşini bırakmıyor.iyi düşünelim ,iyi olsun diye bir söz vardır ya.işte bu gerçekten doğru.ben de öyle yapmaya başladım artık.kötü senayoları kafamdan silmeye başladım.silmeye başladıkça hayat bana yeni kapılar açmaya başladı.duanın gücünü bilmeyenimiz yok zaten .pozitif düşünce ve dua birleşince zaten ortaya çok iyi şeyler çıkıyor.hem şunu söyleyeyim iyi şeyler çabuk gerçekleşmiyor.ama olumsuz düşünce evrene çabuk yayılıyor.dönüp dolaşıp seni buluyor. hem olumlu düşünmek psikolojik açıdan da çok önemli.

1

düzeltme yapıyorum olumlu düşünce yazacaktım, ölümlü düşünce olarak cıkmış.

1

enerji yasalarından bahsediyorsun sanırım kardeşim. ölümlü düşünce evet olumlu enerjiye dönüşür. hem islamiyette de ümit etme durumu vardır. o açıdan dinimiz de bize olumlu düşünmemizi söyler. zaten olumsuz düşünce bizi aşağı çekip, depresif bir insana dönüştürüceği için artık hem negatif enerjileri çekmeye başlarız. dua etmek her zaman insana pozitif enerji verır. sık sık dua ediyorum. rabbim inşallah bana duası kabul olmuş bir kul sevinci yaşatsın.