0

sıla ve ahmet kural olayı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

sıla ve ahmet kural uzun süredir gündemde bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?

5 cevap
0

yani pek fazla olayı detaylı bilmediğim için olaylarını da okumadığım kulaktan duymalarla biliyorum ikisini de çok seviyorum sılanın sesini bütün şarkılarını ahmet kuralın ise oyunculuğunu esprilerini çok seviyorum üzüldüm böyle olmalarına çünkü sıla sandığım kadarıyla kimseyle birlikteliği yoktu uzun zamandır böyle bir birlikteliğe basladi gerçekten sevdiğini düşünüyorum ahmet kuralı ama neden böyle anlaşmazlık oldu onların arasında çok üzüldüm durumlarına ama insallah düzelirler arkadaş olarak da olsa.

0

nedense bu olayın gerçeklik payı olduğuna inanmıyorum ahmet kural böyle bir şey yapmış olamaz tabii ki de yapması çok yanlış yani ama ben inanmıyorum mümkün görünmüyor bence başka bişeyler vardır .

0

ben ahmet kuralın böyle böyle bir şey yaptığına inanmıyorum. senelerdir takip ettiğim komediyen kendisi bence böyle bir insan diğil! fakat yaptıysa cezasını cekmesini canı gönülden isterim. birde sıla neden böyle bir iftira atsın durduk yerde ? ara sıra bunuda düşünmüyor diğilim.

0

kadina şiddete elbette ki hayır diyoruz lakin ülkede okdar problemler varken de bu konu üzerinde bu kadar durulması beni çok üzdü atin içeri gitsin

0

kadına şiddetin her türlüsüne karşıyız. ahmet kural'a kesinlikle yakışmadı böyle bir olay ile anilmalari çok kötü