0

bir adam değildir bildiğim kadarıyla sıla iftira atıyor.

0

bence darp durumu yok çünkü ahmet kural öyle

1

bence daha önce de yaşandı böyle bir şey ve ayrılığa sebep oldu. ahmet kural'ın bahsettiği gibi bir itiş kalkış olsa sıla bunu söz konusu bile etmezdi diye düşünüyorum. kadına şiddet uygulayanlar, eğitimli, eğitimsiz, ünlü, sıradan olabiliyor ve herkesin başına gelebiliyor ne yazık ki. örnek olması gereken göz önünde olan insanlara hiç yakışmayan hareketler. oyunculuğuyla sevsek de bu yönüyle şaşırtıyor ahmet kural, umarım düzelir bu davranışları. artık böyle haberler duyulmasın ülkemde.

0

sıla'nın doktordan almış olduğu darbın yapıldığına dair belgeleri var. ahmet kural daha önceki sevgilisi de darp yaşadığına dair bir röportaj vermişti. hatta kadının parmağını bile kırmış adam. ben ahmet kuralın böyle bir şey yapmış olabileceğine inanıyorum. bu kadar şey yalan olamaz diye düşünüyorum. sonuçta ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

0

gorunen o ki darp edildi. fakat her olayın altında baska bir olay yatar ve ben buna ınanıyorum. herseye ragmen ahmet kuralın boyle birsey yapmasına anlam veremedım. ılıskıyıduzgunce vıtırmek varken sıddetın nasıl mantıklı bı acıklaması olablir bilemiyorum.

0

bir zamanlar böyle bir durumun olduğunu düşünsem de şu anda son çıkan haberlere bakarak böyle bir durumun olmadığını düşünmek deyim bunun nedenini reklam olabilir bunu düşünüyorum ancak bir taraf için iyi bir reklam iken bir tarafı için kötü bir reklam ama reklamın iyisi kötüsü olmaz da denilmiş olabilir temize çıkarılması ile daha da fazla şöhrete elde edebilir