0

bütcen 25 tl ye ulaştığında ödeme bölümünden iban numaranı yazarak alıyorsunuz 3 gün içerisinde ödeniyor paran

0

daha ödeme almadım ama 25 tl olsun ibanımı yazıp hesabıma parayı çekmeyi düşünüyorum. eğer sorunsuz olup para ödenirse devam etmeyi planlıyorum hedefim baya yüksek çünkü.

0

şuan saat sabah sekiz oldu ve ben 25 liraya tamamlayıp çekim talebinde bulunmak için sabaha kadar soru cevapladım. büyük ihtimalle yani anladığım kadarıyla iban numarasını atıyoruz ordan para gönderiyorlar banka hesabına

1

ben bir fake hesap açıp hile ile para kazanmaya çalıştım ama olmadı peki çekim paneli nasıldı onu söyleyeyim bu arada sorumani gibi sitelerde hile yapmayın hiçbir zaman ben merakımdan denedim neyse cekim banka kartları ile oluyo ilk önce kart sahibinin adı soyadı iban numarası sonra ise kartın arkasında yazan cvv numarasını yazıyosunuz sonra 3 iş günü içerisinde geliyor ama bana gelmedi çünkü hile yaptım ve pişmanım bidaha yapmayı aklımdan bile geçirmiyorum sizde yapmayın arkadaşlar haram mal günahtır.

1

parayı cekmek icin en az 25 tl olması gerek ve bunu kolayca yapabilirsin hesap kartının tr yazan ibanını giriyorsun ve ödeme talebi istiyorsun incelemeye alıyorlar cevapları 3 iş gününde hesabına para yatıyor şimdiden bol kazanclar herkese

1

ben hiç çekim yapmadım daha ama sistemde yazan banka iban numarası istiyor yani banka hesabına 3 iş gününde yatar deniliyor.

1

oncelikle sorulari cevaplayip munimun yirmi bes tl olduktan sonra senden yada ayarlardan hesap bilgilerini adini soyadini 25 ile baslayan iban numaranizi yazip ama tr ile baslayarak 25 tl topladiktan sonra para talep ettikten somra 3 gun gectikten sonra para talebi verilecektir oyle biliyorum ama galiba guvenili site biliyorum ama ben 2 tl bugun basladim 2 hafta icinde 25 tl toplarim artik insallah bu site bizi kandirmaz artik bunca telefonun basinda sacma soruyu cevapliyorsun ya sitede cok sacma seyler paylasiliyor artik para icin cok sacma seyler paylasiliyorlar artik bu gibi seyler paylasmayin artik yav para talep etrigimde para gelince size yorum yazarim artik.

1

para çekebilmek için hesabınızda en az 25 lirayı tamamlamıl olmanız gerekiyor. daha sonra para çekme talebinde bulunuyoruz ıban numaramızı veriyoruz ve onlar da üç iş günü içinde yatırıyorlar. param tamamlandığında çekmeyi deneyeceğim ama aldığım duyumlar bu şekilde

1

sorumanide paralari çekmek icin sanirim tek olarak iban ile aliniyor diye biliyorum.belkide papara hesabıda olabilir diye düşünüyorum.

1

o günleri görebilecekmiyim merak ediyorum. :d ilkte o iyiymiş günde şu kadar yapsam ayda şu kadar olur hesabına girdim ama hiçte kolay gözükmüyor. ayda en fazla ne kadar alabildiler acaba çok merak ediyorum.

1

henüz bir fikrim yok ama başka oyunlarda gördüğüm ibann numaranızı ve banka izmini giriyorsunuz adinila birlikte onlarda havale olarak gönderiyorlar tabiki 25 tl sınırını yapmak şartıyla bende inşallah kısa zamanda alirim diye düşünüyorum

1

bankaya havale şeklinde oluyormus. bende arkadaşımın referansıyla geldim. yani bana dediği o şekilde. yoksa ben daha çekmedim yani :)

1

kazandığın parayi 25 tl yaparsan eğer profilini tamamlayip hesap bilgilerini giriyorsun ve bankaya havale yöntemi ile aliyorsun.

1

profilini tamamlıyosun daha sonra 25 tl para kazanıyosun ve banka hesabin olmasi gerekiyor banka hesabinin iban bilgisini giriyorsun ve onlarda 3 gün icerisinde kazandığın miktari hesabina yolliyorlar.

1

profilinizi tamamlamanız isteniyor 25 tl sınırını geçip ödeme talebinde bulunduğunuz da. profiliniz de doldurmanız gereken ıbanınızı girmeniz gereken bir bölüm var. bu işlemleri tamamladığınızda paranız eksiksiz bir şekilde hesabınıza yatıyor. tabii gerekli incelemeler yapılıyor. kurallara uyup uymadığınıza dair.

1

banka hesabına havale oluyor sadece şimdilik. başka bir arzunuz ?

1

sanırım 25 tl olunca iban girip direk hesaba aktarım olacak anladığım bu :)

1

izleyip gorucez bakalim nasil olucak bizde acemiyiz