0

ben en çok timuçin esen'i seviyorum. şuan gülperi dizisinde oynuyor.oyunculuğuna hastayım. ayrıca şuan vizyonda olan müslüm filminin başrol oyuncusudur.

1

sevdiğim bir cok oyuncu var bunlarin basinda memati rolü ile kurtlar vadisi pusuda oynayan oyuncuyu cok seviyorum . cok başarılı bir oyuncudur . filmdeki rolü olsun bir kac filmini daha izledim . cok etkiliyici rollerde oynuyor . insan ondan etkilenmemek icin kendini zor tutuyor . her zaman boylw bir oyuncu gelmez dunyaya . mutlaka filmlerini izlemenizi tavsiye ederim . ama oynadığı filmlerden etkilenip gerçek hayattta onun bulundugu rollerde bulunmayin insanlar sizi kotu tanir aslen kürt olduğu soyleniyor fakat kimileri buna inaniyor kimileri buna inanmiyor ben inanirim yani . gercek ismi gürkan uygun dur . 180 boyunda esmee bir oyuncudur . kimi filmler inde iyi adam rolunde kimi filmlerinde kotu adam rolunde is goren adam gibi adamdir cok seviyorum çok sever anneler onu izlemeyi benim annem mesela bayilir bu adama . gürcü asilli bir insanmis . ha gürcü ha turk fark etmez insan insandir . ben cok seviyorum . onunla insallah karsilasirim . cok istiyorum onunla karsilasmak ınsallah bir gun onun ile karsilasirim ben cok seviyorum onu . onun gibi bir cok oyuncu daha var . fakat hepsi insanlar tarafindan kötü olarak biliniyor . aslinda yanlis bir yaklasim bu . insani filmlere gore yargilamamak gerekir . bakin mesela ronaldo dunyanin parasini kazanıyor futbol da her fakire yoksul ülkelere yardim ediyor ama messsi dunya kadar para aliyor ama hicbir yere yardim etmiyor nerden geldigini bilmiyor . insan once nerden geldigini bilecek ona gore hareket edecek . iste turk insanlari da filmdeki insanlari kotu biliyor. mesela nuri alço hayatinda adam bir karıncayı bile inciltmedi fakat turk sinema dunyasi onu kotu biliyor . ne olut boyle düşünlere basvurmayalim . insanlari yargisiz infaz etmeyelim iyi insan olalim . onlarda istemed kotu taninmak ama boyle o röle burunmek zorunda ekmek parasi için. boyle insanları kötü bulmayalım. insanlarin hayat hikayelerini bilmeden yorum yapmayalim . o insanlarin yerinde biz de olabiliriz bunu unutmayin iyi insan olalim lutfen . bakin bu devirde iyi insan bulmak zor . iyi insanlari da bulunca harciyan cok . hem de cok kolay harciyoruz. insan olalim. gaddar olmayalım.
zalim olmayalim mutlaka iyi insanlar edinelim . iyi insan olmak zor . oyle insan olmak icin iyi bir öz geçmişe sahip olmak bilgili olmak gerekir . hade eyvallah diyeceklerim bu kadar ...

1

sevdiğim oyuncular caner cindoruk ve timuçin esen'dir.
caner cindoruk için yazabileceklerim;
kimseyi beğenmeyen biri olarak çok beğendiğim adana'lı yakışıklı oyuncu.. yaşının en güzel yanlarını yaşıyor.. yaş aldıkça daha cazibeli olan erkekler vardır ya tam da onlardan benim için..
kadın dizisinde her salı hayranlıkla izliyorum..
timuçin esen'im :)
bu adamın sesinde, gözlerinde bir şey var.. bakıyorsun.. kitlenip kalıyorsun o derece..
türk dizi ve sinemasının bizlere kazandırdığı en güzel "adam" adam sözcüğü burada seçilmiş bilinçli bir tercihtir hatırlatırım. sanatı, müziği, ailesi ile göz önünde olmayan (adamın bir tane bile ona ait sosyal medya hesabı yok düşünün) adamın derdi ailesi ve eşi.. iyi bir aile babası.. magazinden uzak.. günlerdir müslüm baba filmine sadece onun için gidip gitmemeye karar veremiyorum.. gitmek istiyorum. ama salondan arabesk severlerle aynı anda çıkmak zoruma gidiyor.. ama ben bu adama hayranım ne olacak bilmiyorum.. belki giderim bu hafta içinde..
gülperi dizisinde oynuyormuş.. ben ki çok dizi seyretmem.. onun için diziyi baştan aldım ve seyretmeye başladım.. feci etkileyici oyunculuğu ve o bakışı, ses tonu ile.. adam..

0

ben oyuncu olarak çağatay ulusoyu çok beğeniyorum genç yaşında şöhrete adım atmış ve orada başarılı bir biçimde kendini kanıtlayan oyuncu ileride neflixte çalışması kendi namı adına başarılı iş olacaktır. başarılı gençlik drama dizileriyle üne kavuşan çağatay ulusoy şimdide son muhafız hakanla piyasaya çıkacaktır.

0

kızım dizisindeki öyküyü gayet başarılı buluyorum küçük ama işi büyük :)