2

insanlar sahip olmadığı bir şeyi sahipleneceğini düşünmemekteyim. bundan dolayı da korkmazlar bence. sizlere bunu açıklayacak olursam şöyle diyeyim. şimdi bir kişi hiç sahip olmadığı bir şeyi sahiplenmez ve onu kaybetmekten korkmaz ancak ondan zevk almamış ise veya ondan bir fayda görmemiş ise yani ondan hiç bir fayda görmemiş ise nasil olur da onu sahiplene bilir veya onu kaybetmekten korkabilir diye düşünüyorum. mesela ben yolda bir ferrari görüyorum. ve o ferrari yi sahiplenmeden kaybetme korkusu içimi sarıyor. böyle bir şey olmaz diye düşünüyorum. bu tabi benim düşüncem. yanlışım varsa affola, herkese kolay gelsin ve bol kazançlar herkese

1

insanlar sahip olmadığı şeyi kaybetmekten korkmaz bence sahip olduğu şeyi kaybetmekten korkar

1

o sahip olamadığı şey belkide ona çok büyük bir anlam ifade ediyodur ulaşmak istiyodur kaybetmekten korkar bilemeyiz.

1

insanlar hem sahip olduğu şeyleri hem de sahip olmadığı şeyleri kaybetmekten korkar evet. şimdi gelelim insan neden sahip olmadığı şeyleri kaybetmesinden korkmasına. işte bunun nedeni ise onlara hiçbir zaman sahip olamayacaklarını düşünmeleridir. asıl nedeni budur.

1

ben sahip olmadığım birşeyi kaybetmekten korkmam. ben ona sahipseniz korkarım. kim sahip olmadığı şeyi kaybetmekten korkar ki? yani soruyu galiba yanlıs yazdın yada sahip olmadığı birşey kaybetmekten korkan insanlar vardır. ozman ama ben de öyle birşey yok olmadı.

1

sahip olmadıkları için bir insan ne kadar bir varlığa sahip değil ise onu o kadar çok korur ve o kadar çok özen gösterir psikolojik bir eğilim oluyor bu .

1

o sahip olamadıkları şeyin onlardan daha fazla uzaklaşıp daha fazla imkansız olma duygusu korkutur insanları.