0

teknoloji olmadığı zamanlar insanlar birbirlerinin yanlarına daha çok gidiyorlardı. bu sayede daha çok birbirlerinle iletişim halinde idiler. teknoloji geldikten sonra eskisi gibi bu ilişki kalmadı ve daha kötüye gidiyor.

0

teknolojinin olmadığı zamanlarda insanlar birbirleriyle daha çok anlaşıyorlardı. şimdi ise öyle mi teknolojik aletlerden başımızı kaldırıp etrafımıza bakmaz olduk. ve hal böyle olunca etrafımızda gelişen şeylerden bir haber olduk.

0

en azından birbirimizi bir dinleme olayı vardı.. şimdi de hemen koonuşmayı kessin de sosyal medya hesaplarıma bakayım derdi var millette.

0

teknolojinin olmadığı zamanlar aslında daha çok iyi olduğunu düşünüyorum. çünkü şu anda görebiliyoruz ki insanlar gerçekten bir teknoloji uğruna kendilerini tamamen kaptırmış durumdalar. şu anda gördüğüm kadarıyla aslında herkesin elinde bir telefon ve gerçekten ellerine hiçbir şekilde düşmüyor. bunun daha çok dostlukların bitmesi ve akrabalıkları az aldığını söylemek daha doğru olur bana göre. bunun için de genel olarak eski zamanda yaşamayı çok tercih ederdim. çünkü herkes genel olarak bir misafirliğe gitti miydi muhabbet içerisinde ve güzel sohbetlerin geçtiği bir anlar yaşadığını düşünüyorum. bunun içinde teknolojinin aslında daha çok gelişmemesi gerektiğini ya da insanların daha çok bilinçli olması gerektiğini düşünüyorum bu zamanda.

0

bence evet çünkü şuanda insanlar sosyal medya yüzünden birbirlerinden ayrılır hale geldiler.eşi başkasının foroğrafını beğendiği için öldüren insanlar var.ama eskiden çok iyiydi sevenler sevdiklerine sadıktı.bu dönemdeki teknoloji ve sosyal medya insanları çok bozdu.