0

ph değerine göre bakılabilir direkt kaynağından almak daha iyidir fakat çeşme suları kireçlidir ve türkiye'nin içme suları çokta iyi değil

0

kaynak suyunun daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum çünkü doğal yani işlemlerden geçmemiş sular

0

çeşme suları cok krecli oldugu için saglıklı degıl kaynak suyu daha saglıklı

0

eğer binanızın borularına güveniyorsanız çeşme suyu içilir. bursada tüm evlerden akan su içilir ancak borular kirli pis paslı. oradan geçen suyu nasıl içeceksin. nasıl güveneceksin. o yüzden kaynak suyu daha sağlıklı ve daha soğuktur. soğuk kaynak suyu hasta bile etmez

0

kaynak suyu daha çok sağlıklıdır kuyu suyu zehirleye bilir

0

köylerdeki çeşme suları daha sağlıklıdır ama şehirlerde kıyaslama yaparsak kaynak suları daha sağlıklıdır çğmkü çeşme suları çok fazla kireç barındırıyor.

0

her kaynak suyu sağlıklı değildir yakınlarında bulunan fabrikaların zehirli gaz veya suları kaynak suyuna karışabilmektedir. analizleri yapıldığı taktirde kaynak suyu her zaman sağlıklıdır.

0

kaynak suyu daha saglikli bence öyle olmass kaynak suyu ozel olmaxdı

0

kaynak suyu daha gizel cesmeden su kend kendinden cikarsa daga bazilar sontaj makinasi ile 5 m derinlikteki suyu cikartiyor ve bazen sular temiz olmuyor.

0

tabikide kaynak suyu daha saglıklı daha faydalı en azından eminiz

0

kesinlikle kaynak suyu sahan sağlıklı mis gibi tertemiz buz gibi su

0

tabikide kaynak suyu çünkü organiktir ve daha sağlıklıdır o yüzden kaynak suyu

0

tabikide kaynak suyu daha sağlıklıdır doğaldır lezzetlidir.

0

kaynak suyu daha sağlıklıdır çünkü tamamen organiktir

0

tabiki kaynak suyu fakat kaynak suyu da bize gelene kadar çeşme suyuyla aynı sağlık durumuna geliyor.çeşme suyu barajlarda geliyor yağmur yağıyor barajlarda birikiyir şu ve direk evimize geliyor o baraj suyunda insanlar yüzüyor ve o su bize gelirken pis boruların içinden geçiyor sağlığını siz düşünün.kaynak suyu ise nasıl doldurulduģu belli değil tadı bozulmasın diye içine kimyasal maddeler koyuyorlar.ve koydukları damacalarin temizliğini bilmiyoruz.bu yüzden kaynak suyunu aktığı yerden kendimiz alıcaz hem ücretsiz hemde içimiz rahat...

0

trabzon'a yaşıyorum burda suyu çeşmeden içiyoruz daha sağlıklı kaynak suyu kullanmıyoruz

0

arıtma oldukkdan sonra ancak icilebilir cesme suyu.ayrıca tabiki kaynak suyu doğal hemde daha lezletli bence.

0

çeşme suyu birçok aşamadan geçip içilebilir olur

0

damacana ya da 5 litrelik hazır suyu tercih ediyorum. daha sağlıklı ve daha lezzetli. musluk suyu aşırı kireçli bir kaynatmada bile demliğin içinden belli oluyor. musluk suyuna göre yine de arıtılmış su bir nebze daha iyidir diye düşünüyorum.

0

kaynak suyunun sağlıklı olduğunu düşünmüyoruz çeşme suyu daha sağlıklı ve tabi her çeşme suyu değil suyun nereden geldiğide önemli.