1

çeşmeye arıtma cihazı taktırdıktan sonra tamamen çeşme suyu kullanıyorum. temizlik, banyo, çamaşır, yemek, çay ve içmek amacıyla artık sadece çeşme suyu kullanıyorum.

0

çeşme suyu içmiyorum gidip dağdan kaynak suyundan dolduruyorum. 12 damacana var dolduruyorum bana 3 ay yetiyor. yoksa tanesi 10 liradan su mu alınır. bütçe mi dayanır ona. istanbulda falan millet ne yapıyor anlamıyorum çeşmeden mi içiyor denize kafasını mı sokuyor bilmiyorum. eriklinin suyu 13 lira olmuş arkadaş bu nedir ya. önceden kipa su alırdım 7 liradan o bile 11 lira olmuş

0

çeşme suyuna pek güvenmediğim için tüketmiyorum en son tükettiğimde midemde bir ağrı hissetmiştim

0

hayır tüketmiyoruz yani daha doğrusu tüketemiyıruz çünkü hazır suya alışkın olduğunuz için çeşme suyu biraz ekşi geliyor bu da hoş olmuyor

0

gerektiği zamanlarda kullanıyoruz fakat genellikle arıtılmış yada doğal kaynak sularını tercih ediyoruz aralarında çok büyük fark var.

0

hayır çeşme suyu tüketmiyoruz çünkü geldiği yollar o kadar sağlıklı değil geçtiği borular çeşit çeşit mikrop barındırıyor.fakat ülkemiz bu gidişle devam ederse herkes çeşme suyu tüketicek sebebi ise damacana suların fiyatının çok yüksek olması.şu an bir damacana su 10 tl bu ne kardeşim altın suyumu bu ya.eğer mazot bu kadar pahalı olmasa,vergi,kdv bu kadar yüksek olmasa plastik bu kadar pahalı olmasa bir damacana suyun fiyatı 4 tl ye kadar iner.insanlar geçinemiyor.gecinemedigi için . fiyat artıyor.o artı rica ederim ne demek olduğunu söyledi ve bu yüzden de bir gün yolda yürürken bir adamın bir adamla kavga ettiğini görmüş bu kavgada küfürlü bir kavgaymış ibni sına biraz durup kavgayı seyretmiş.sonra adamlar ibni sinayi fark ettikten sonra sormuşlar ey adam ne izliyorsun öyle demiş. bu arada, bu kadar sonra şu fiyatları yükseliyor bir şey yok

0

çeşme suyunu doğrudan çeşmeden akmış halini içemiyorum ancak kaynamış soğumuş halini içilebiliyor ya da arıtıcı makinesinden geçmiş su içilebiliyor.

0

hayır çeşme suyu tüketemiyorum. tadını da hiç beğenmiyorum. belki de başka sulara alıştığım için olabilir. zaten çeşme suyu içmek sağlıklı değil bir sürü mikrop barındırabiliyor. arıtma suyu kullanıyoruz ailecek. artırma suyuna da alışkın olduğum için farklı sular tat değişikliği yaratıyor.

0

çeşme suyunu içme suyu olarak kullanmıyoruz damacana su satın alıyoruz ancak yemeklere çeşme suyu koyuyorum ama çayı damacana sudan demliyoruz.

0

hayır çeşme suyu tüketmiyorum hazır damacana tuketiyorum her zaman bizim çeşmelerden akan sular kullanma suyu içmek sakıncalı insanı direk hasta ediyor keşke çeşmeden içebilsek ama yok maalesef..