0

hayır uygulamadı tabiki öyle birşey yok iftira var ortada

0

ahmet kural şiddet uyguladı olarak görülüyor peki ya sıla hanım. uygulamadığını nerden biliyoruz.

0

ahmet kuralda bu konuyu kabul ettı olayın aslı acıklandı ve ahmet kural haklı evet ama sıddet uygulaması haksız konuma girmesıne sebep olmustur. ne olursa olsun sıddet uygulaması ımajını ınsanlıgını lekelemıstır. ahmet kural gıbı bı neselı karaktere bu hareket hiç ama hıc yakısmamıstır. zıra boyle bırsey yapacak bir insanda degildi. herkesın bır cızgısı olabiliyor o cızgıyı gecmek asıl olanmıs demekki.

1

kimsenin evinin içinde ne yaşandığını bilemeyiz ama hiçbir kadın kendine şiddet uygulandığı konusunda yalan söylemez çünkü bu kabullenmesi çok da kolay bir durum değildir. sıla'nın bu konuda yalan söylediğini hiç düşünmüyorum. zaten ahmet kural'ın açıklamasında da adam rahat rahat itiş kakış oldu gibi bir açıklama yapıyor. ayrıca bazı şeyleri sindiremediğini de belli eden sözler sarf etti bu yüzden gözü döndü çok belli oluyordu yaptığı açıklamalarda. yine de kimsenin günahını alamayız. gözümüzde görmedik sonuçta o yüzden net bir şekilde yapmıştır ya da yapmamıştır diyemiyorum.

0

ben ahmet kural'ın sıla'ya şiddet uyguladığına inanmıyorum. yapmaz gibi kendini insanlara kötü göstermez işin içinde başka birşey vardır .

0

ahmet kural böyle şiddet yapacak adama benzemiyor ama insan görünüşünde hiç bir zaman bilemezsin. sıla kendine şiddet uygulatacak kadın değil. bence bir oyun.