0

adidas nike puma kinetix rebook ama en önce adidas ondan sonra nike digerlerininde güzel ayakkabilarini giyiyorum güzel yani

0

bana göre adidas yada kinetix ikisinde kaliteli

0

marka takıntım yok ben daha çok ayakkabının kullanışlı olmasına dikkat ediyorum. yani spor ayakkabı alacaksam rahat olması bot alacaksam sıcak tutması ve su geçirmemesi önemli benim için, ayakkabının markasıyla çok ilgilenmiyorum. hatta geçen annemlee bana bot aldıramadığı için gidip babam kafasına göre bi bot almış hiç botun görünüşüne aldırmadan kullanmaya başladım genelde kızlar görüntüye daha çok önem verir ve saatlerce ayakkabı bakarlar ben kız olmama rağmen babamın aldığı ayakkabıyı giyiyorum. çünkü kıyafet almak eğer ihtiyaç değilse çok fuzuli bir zaman ve para israfı gibi geliyor. onun yerine anı olacak şeylere para harcamayı seviyorum. mesela çok pahalı bir ayakkabı almak yerine düşük bütçeli bir kamp yapmayı teecih ederik ya da kazak almak yerine kitap alırım, sinemaya giderim, yemek yerim. erkek arkadaşım da aynı benim gibi olduğu için o da kıyafet almaz da daha çok anlık keyiflerimiz için harcarız paramızı. bu şekilde daha mutluyum. kıyafetin modanın bir sonu yok bir kazak alsanız aklınız diğerinde kalıyor. yeterince kıyafetim var ve çıplak kalma şansım olmadıkça yeni kıyafet almayı düşünmüyorum.

0

adidas , nıke polaris markalarını seviyorum.

0

en çok kinetix kullanıyorum ve kinetix in ayakkabılarını gerçekten seviyorum

0

benim en begendigim ayakkabi markasi flo deichaman kemal tanca gibi marka yerlerin koton lc waikikideki cok guzel cok uygun ayakkabilar bulunuyor kislik bot vs.flodan takilirim cok begeniyorum ama yazlik olarak lc wakikiden fln kullniyorum.

0

nike güzel ilk aldığım marka ayakkabı olarak almıştım

0

eskiden adidas ve nike kullanırdım şimdi bütçeme göre alıyorum beğendiğim ayakkıbılara bakıyorum idare etcek cinstense alıyorum marka farketmiyor ancak dediğim gibi eskiden adidas ve nike takılırdım su an önüme hangi ayakkabı glirse giyebilcek kapasitedeyi..

0

spor ayakkabılarda genelde adidası tercih ediyorum. çünkü kaba ayakkabılar daha hoşuma gidiyor ve nike’a göre daha kaba ayakkabıları var. şu sıralar balenciagalara aklım feeenaaa halde kayıyor ama fiyatına tekrar tekrar bakana kadar tabi :d kışlık bot ve topuklu ayakkabılarda tercihim ise elleden yana. bu arada neslihan canpolatın ayakkabılarıda çok iyidir bakmanızı tavsiye ediyorum.

0

ben kışlık ayakkabılarımı genelde lumberjack'ten alıyorum.
spor ayakkabısını nike'dan.
klasik veya yazlık olanları ise hotiç'ten alıyorum. tabii bunlar sabit değil. genel olarak aldıklarım böyledir ama.

0

spor tarzı ağırlıklı giydiğim için bambi , hummel ve nike tercihim oluyo

0

genelde nike kullanırım ama farkta etmez çok

2

genellikle adidas ve nıke kullanıyorum ikisi arasında bir tercih yapacak olursam rahatlık açısından nike biraz daha önde geliyor