0

genelde marka denilir ma cakmadir çoğu bence

0

valla değişiyor bütçeye ve olanaklara göre marka isterseniz rn çok tercih edilen nike ve adidas genelde . ama bütçe sıkıntısı olan için flo markaları yada çakmalarda ayakkabı sonuçta. ama benim param var rahat birsey istiyorum diyen içinde kesinlikle skechers öneririm gerçekten pahali ama çok rahat bir ayakkabı tabi indirimleri takip ederek uygun fiyata almakta mümkün böyle ayakkabıları. benim marka takıntım yoktur ama marka giyiyorum indirimleri takip edince neredeyse çakma fiyatına orjinal ayakkabı almak mümkün oluyor ama sürekli takipte olmak lazım.

0

ayakkabı markası bir hastalık bence ille marka olacak olursa marka yok efendim şu olacak bunlar insanların nasıl reklamları etkisinde kaldığını gösteriyor.ben hiç ismi duyulmamış marka ayakkabı alıyorum bir sene en az giyiyorum,ünlü bir marka alıyorum onuda aynı süre kullanılıyor.tek fark ikisi arasında parası ünlü marka 250-300 lira diğeri ise 100-150 lira.olay bu bence

0

yani insanlar çakma'da kullanıyor ,orijinal' de alan var. flo'dan , adidas, nike 'den de takılanlar şahsen ben çocukluğumdan beri orijinal giyinirim ayakkabımı adidas, nike takılıyorum yalı spordan her zaman alışveriş yapmışımdır, hala da oradan alışveriş yaparım ayakkabı konusunda yani bu devirde artık geçinmek çok zor olduğu için insanlar bence artık orijinal giyinemiyor, gibime geliyor. mecburen çakma takılıyorlar gerçi çok şükür benim bekarlıktan kalan 6 çift ayakkabım var. orijinal hala da onları giyiyorum yani bu devirde orijinal ayakkabı almak artık çok zor. ayakkabım yırtık olsa belki ben de 1. kalite alabilirim yani belli olmaz sonuçta çocuk var ama dediğim gibi adidas ,nike, flo veya çakma ayakkabıları herkes daha çok tercih ediyor.

0

genellikle türkiyede flo markasını ve kinetix markası kullanıyor