0

en son yediğim harika yemek bu sabahki eşimi hazırladığı kahvaltıydı bize mükemmel bir kahvaltı hazırlamış soğan mıhlama yapmış bayılarak yedik ayrıca söylemem gerekirse eşim kahvaltı konusunda iddialı birisi çok güzel kahvaltı hazırlar melemen soğan mıhlama kıyma sote et sote tavuk sote bu konularda çok iyidir ve bu sabah bize güzel bir kahvaltı hazırlayarak ailecek hepimizi sevindirdi

0

en son yazın ateşte pişmiş bol etli güveç yedim. misafirlikte. hayatım boyunca kendi evimin dışında yedigim en lezzetli yemekti.

0

aç olduktan sonra tüm yemekler harika geliyor insana. en son yediğim harika yemek uzun zaman oldu sanırım. yaprak sarmasını çok severim . uzun zaman oldu harika yemek yemiyeli.

0

tabiide yazın anneme gittiğimde anne yemeği yediğimde

0

en son nerede harika bir yemek yedim kahramanmaraş'ta şelale park ta öyle güzel bir adana kebap yedim ki tadı damağımda kaldı hala da yani tadına doyamıyorum gerçekten de öyle güzel yanında soğan suyu şu çiğ köftesi salatası vardı ki gerçekten inanılmazdı yanında pilavı bile vardı gerçekten tekrardan sabırsızlıkla kahramanmaraş da gidip o kebabı yemek istiyorum gerçekten de inşallah tekrardan yemek nasip olur

0

annem daha önce hiç yapmadığı bir yemek yapmıştı harikaydı ya birdaha aynı yemeği tuttutamadı asla :)) mantarlı ,etli yemekti sosu çok lezzetliydi daha önce hiç bir yerde yemedim öyle bir yemek bundan 10 gün önce yedim.

0

geçenlerde iş yerine benim çok sevdiğim ismanak gelmişti çok güzel yapılmıştı.

0

en son bir hafta önce yedim sanırım kaynanam sağolsun sarmalar falan harikaydı.

0

öğrenciye sorulabilecek türden bir soru değil gibi :d

0

kizlarimla evimde huzurla yedigim her yemek harikadir benim icin rabbim aratmasin

0

harika yemeklerde gözüm yok bulduğuma şükreder yerim

0

anneannem bize geldiğinde, kimse onun gibi yemek yapamıyor :d