0

keşke olsa ama emperyalizmin ve terörün olduğu dünya ne kadar harika olabilir ki ? tabi ki iyi insanlar var tabi onlar da kazık yiye yiye kötüleşiyor eski saflıkta iyi olamıyorlar. çocukken komşunun bize verdiği salçalı ekmek bile yok artık insanlar birbirine o kadar yardımcı olmuyor ki yerde yatan birini ölüme terkedebiliyorlar. terkeden insanı da haksız bulmuyorum çünkğ başıma bişey gelir mi korkusu oluyor haliyle ama dünya bu haldeyken gerçekten allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın ve kendi çapımızda mutlu iyi yaşayalım . bu kadar zor olmamalı . inşallah dünya da iyi olur insanlarda

0

harika dünya hiç bir çağda mümkün olamamıştır. harika insansa asla olmamış ve olamayacaktır çünkü insandır

0

kişisine göre değişir. kimini gözünde harika görürsün. kimi de dunyayı harika görür.

0

kişisine göre değişir. kimini gözünde harika görürsün. kimi de dunyayı harika görür.

0

böyle birşey mümkün değil tabiki. ne kimse mükemmel ne de bu dünya bizim için harika diye nitelendirilir.

0

harika insanlar elbette vardır.
şöyle ki dünya sivrisineğin kanadından bile daha degersizdir.
asıl hayat ahirette :)
rabbim bizi yarattığı tüm cihanlarda çok mutlu etsin.

0

öyle bir dünya yok bildiğim kadarıyla her insanın muhakkak bir problemi , sıkıntısı var. farklı olan sadece benim derdim seninkine benzemez, senin derdin benimkine benzemez. yani ben hiç görmedim sürekli mutlu , mesut yaşayan insanları. belirli süreliğine sadece mutlu olabiliyorlar ne yazık ki.

0

valla açıkçası güzel hayat yaşayanlar için vardır.dunyasi harika geçen bir insan neden mutsuz olsunki hayatı güzel geçer dunyasida hayatida.