0

hiç bişey yapamam ne yapacaksın kaçabiliyorsanız kaçın kaçamazsanız köpeklere teslim olun.ha bide hareketsiz durunca köpekler bişey yapmiyolar diye bişey duymuştum onu denerdim herhalde..

0

allah aşkına kaçmaktan baska ne yapıcaz :d siz ne yaparsınız

0

etrafıma bakarım onlardan kaçıp kuytu yere sığınırım

1

başıboş bir köpek tarafından saldırıya uğrasam ne yaparım bir keresinde belediyeye haber vermiştim onlarda bi iğneyle bayıltıp belediyenin kepçesiyle alıp götürdü ama benim yarı baygın hayvancağızın inlemelerini duyunca baya canım sıkıldı kısaca ne yaparım bilmem ama bir dahakine belediyeye haber vermem kendimi suçlu gibi hissettim içim gitti hele bir de nereye götürüyorsunuz dediğimde dağın başında bırakılacağını duymak yeterince sinirlerimi bozdu .

1

köpek saldirdiğini görsem ilk önce güçlü yerlerimin ve ölümcül yerlerimi koruyup
köpekle mücadele edecek şekilde beklemek ve köpek isirirsa burnuna ve gözlerine vurun asi taktirde birakacaktir birakmadi yayalarina vurun can noktasi gene birakmadi yerden taş alin kafasina vurun yada ellerinizle gözlerine bastirin birakmaz sa gene dua edin

1

sokakta başıboş köpeklerden saldırıya uğrarsam ilk önce belediyeyi mahkemeye verdiririm. bu kadar başıboş köpeğin ne işi var sokaklarda. görevi ihmalden mahkeme getiririm.

1

ben zaten köpekte korkuyorum , köpek uyuz da olsa hep korkarım . beni kosturursa bende kosarim. ama çok ağlarım çığlık atarım. :)

1

sokakta o kadar başıboş hayvanlar ki gerçekten ne zaman yapacaklar hiç belli oluyor bazıları tabii ki yaşlandığı için uysal oluyor yani bazıları için bazıları ise yırtıcı oluyor o yırtıcı olanları çok dikkat etmeliyiz genellikle yüksek bir yer varsa oraya çıkmayı tercih edebiliriz hayatta ağaç duvar arabanın üstü bir de olabilir yani çünkü genellikle gece saatlerinde ortaya çıkıyorlar bazı şehirlerde o yüzden bizim şehirde de bazen işten gelirken çıktığını çıktı önüme çıkıyordu ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyordum bir yere çıkıp bekliyordum açıkçası belediyenin bu köpekleri çok dikkat etmesi lazım vatandaşımızın güvenliği için aslında.

1

ben köpekten korkar kaçarım beni yakalayamaz bence ama büyük konuşmayayım.