0

cüzdanın içinde bulduğum bilgilerle sahibine ulaşmaya çalışırdım.

0

10 gün bellerim sahibi çıkmazsa camiye falan veririm

0

adam taksisinde dolu çanta ile para buluyor hemen götürüp karakola teslim ediyor bulduğumda etrafıma bakınırım biraz oturur arayan veya soran kişi varmı diye yakın marketlere sorduktan sonra sahibi cıkmassa onu karakola teslim etmek için giderim çünkü herşey kolay kazanılmıyor emek var sen o emeği yiyemessin belki ne emeklerle onu kazandı bilemessin mantıklı olan budur diye düşünüyorum.

0

polis karakolu yakın ise polise teslim ederdim. ancak yakın değilse, oradaki güven veren bir yetkiliye vermeyi uygun görürdüm düşüren kişi içinde üzülürdüm. geri bulması için dua ederdim..

0

cüzdanı bulduğum yerde sahibinin gelmesini beklerim gelmez ise karakola bırakırım.

0

üç kere etraflıca seslenmelidir sahibi çıkmazsa alıp bi camiye bağış olarak verilmesi daha hayirlidir

0

çok para varsa giderim emliyete veririm ama azsa biraz beklerim orda para kaybeden gelmesse alırım

0

açıkçası ve doğrusu cüzdanın sahibini aramak baktın bulamadın gidip hayır yapabilirsin. tabi ki insana kalmış bir durum söz konusu burada.

0

bir kaç kez başıma geldi dershanede sınıfta cüzdan bulmuştum içini bile açmadan idareye götürüp bildirdim isimden bulmuştuk. buna benzer yine bulursam da bulduğum yerin yakınında büfe market restoran vb yerler ararım ya da mahalle muhtarlığı gibi yerlere haber bırakırım karakola gider teslim ederim

0

bir çok kez başıma geldiği için para buldum ama hiç cüzdan bulamadım bulduğum paralara gelince malesef almak zorunda kaldım malum kime sorsak benim diyeceği için genelde sormadan kendim sahipleniyorum gerçi kimseyede sormadım bu zamana kadar hep bulduklarımı kendime aldım

0

hiç yalana geŕek yok cüzdanda para çoksa birazını alır sonr emniyete gidip bu şekilde buldum derim