1

bu aralar sıkça nazlı54'ün sorularına denk geliyorum. sanırım o birinci olurdu. contant1re nin soruları da ana sayfada gözüme çarpanlardan. aslında yapılabilir hep birlikte görürdük sonuçları.

0

ben birinci geleceğime inanıyorum çünkü beyin bedava modu açık değilken soruları hazırlıyorum bir kağıda yazıyorum ardından da soru sorma modu aktif olduğu zaman bütün sorularımı ardarda sıralıyorum ama normalde fazla soru gelmiyor aklıma o yüzden soruları biriktirip sormayı tercih ediyorum.

0

hiç soru soramadım beyin bedava modu aktifti sürekli niyeyse, sormak istediğimde fark ettim ki klavyede soru işareti çıkmıyor bunu da soru sayfası kabul etmedi ve her durumda da soru sorma engeli hasıl oldu

1

aklıma geldikçe soru sormaya çalışıyorum çok soru sormuyorum çünkü mantıklı sorular olmasını istiyorum ama her soruya cevap vermeye çalışıyorum

1

ben alamazdim. ben soru bile soramiyorum ;) aklıma soru gelmiyor. yani benim için çok zor olurdu. mübarek maşallah sen çok soru soruyorsun sen alırsın. :))

1

aslında çok güzel bir fikir a ma soruma ne ekibinin yapabileceği bir uygulama olduğunu düşünüyorum onun aslında herkes böyle bir grup halinde de olsa kendi fikirlerini üretebileceği sorular ile birlikte kimin daha iyi olduğunu görebilmesi için bir yarışma tarzında bir şeyler yapılabilir aslında güzel bir fikir olduğunu düşünebilirim teşekkür ederim.

1

sadece soru ise ben sonuncu gelirdim fazla soru soramıyorum, aklıma gelmiyor.

1

para alabilen oluyorsa ben bir kaç gün içerisinde başarıli olurum diye düşünüyorum

1

bence ben alırdım diye düşünüyorum. birinci belli ikinci kim