1

bilmiyorum ben hiç sorunun altında kimse ile sohbet etmediğim için herhalde sorumani sitesi bana bir şey demeyecek çünkü ben genellikle sorularını altında sadece fikirlerimi belirtiyorum ve cevap veriyorum yorum bırakıyorum yani ben daha soru altında hiç kimseyle sohbet etmemişim çünkü sonra altında sohbet edilecek bir şey göremiyorum burada mesela cevap yazdığımı zaman yorum bölümü yoktur insanlar mesela sorun altında yorumlarla konuşuyor falan ya da bir sohbet bir kategoride bulunmuyor onun için hiç öyle soru altına sohbete falan girmiyorum ben zaten benim amacım burada az çok belli evime katkıda bulunmak ve para kazanmak güzel şeyler öğrenmek.

0

evet gerçekten de öyle oldu . herkes kendi fikrini ve düşüncesini beyan ediyor . birbirimizin düşüncelerini okuyarak birbirimizi tanımış oluyoruz . insanların bir konu hakkında ne düşündüğünü nasıl baktığını görmüş oluyoruz. yada bazı sorularda verilen bilgi türü cevaplar gelişmemiz için bizlere katkı sağlıyor . bu bağlamda da ben bu siteyi seviyorum . ve aile gibi olduğumuzu düşünüyorum haklısınız .

0

bence sevinmişlerdir biraz kendi aralarında benim düşüncem bu yönde.

1

sorumani daha önce açılan bir sohbet konusuna patron 15 dakika izin veriyor diyerek bu konuyu onayladığını belirtmişti sanırım.

samimi bir ortam olması tercih edilirliği artırıyor. bence kısa zamanda bu seviyeye gelmesi onları da sevindiriyordur

0

valla umarım dediğin gibidir bence bizim bu sohbetten sonra sorulara bir cevap hakkı gelir bakın görürsünüz:))

0

@papatyam34 yok ya böyle sohbet ediyoruz diye engellemezler her halde. sonucta bizde yarışırken eglenmee calısıyoruz. :)

1

:))))) valla ben senin soruna üst üste çok cevap verdim kesin engel yerim yada uyarı alırım dedim sabahı bekleyecez ama sorumani geyik sayfası açacaktı şimdilik böyle sonra ordan devam ederiz bence samimiyet her zaman güzeldir.

1

çok fazla sohbet soruları açılmamasını istiyor, bilgi soruları, kaliteli sorular istiyor. bu gidişte sürekli sohbet soruları açarsak hepimizi kapı dışarı koyacaklardır :)

1

sanırım onlar da bu durumdan mutludur yoksa üyeler arası konuşma yasaklamaları gerekirdi.. :)

1

valla ben de bilmiyorum, sitenin kuruluş amacını bir bilsek ona göre sorular ve cevaplar yazıcaz da herkes daha fazla para kazanmak için kasıyor

1

bence onlarda aileden. ben şahsen kendileriyle çok iyiyim :)