0

mantıklı değil çok mantıksız dır hangi.işe başlardan başla o iş üstünde düşünmen plan yapman lazım

0

düşünmeden hareket etmek çok mantıksız bir iştir. çünkü bir yola çıkarken önümüzdeki şeyleri önce düşünmüş olmamız gerekiyor, böyle insanlar daha başarılı adımlar atarlar. ve daha sağlıklı adımlar atmış olurlar. mesela sherlock holmes veya kaptan jack sparrow bu karakterlerinde, liderlik vasıflarında ve her işte başarılı çıkmalarında, önceden planlamaları çok önemlidir. düşünmeden yapılan davranışlar, düşünmeden yapılan konuşmalar birçok olumsuz sonuçlar doğurabilir. ve bu çok yanlış anlamlara çekilebilir. bu yüzden önce konuşmamızda düşünüp insanları kırmadan ne söyleyeceğimizi bir tasarlamalıyız. çok vakit alacak bir şey değildir, bir insanla karşı karşıya gelmeden önce de hemen düşünülüp söylenilebilir. yani mantıklı bir konuşmayla, insanları kırmadan başarılı bir şekilde işin içinden çıkabilirsiniz.

0

düşünmeden hareket etmek bizi olumsuzluklara sürükleyeceği gibi yanlış anlaşılmalara,kalp kırmalara,tekrarlanan hatalara ve kendini anlaşılmaz kılmaya sebebiyet vereceği için zararlıdır.

0

hangi ise baslarsan basla ne yapcaksan yap ne konuscaksan konus ama her yapcagin eylemi önce düsün tart doğruluguna inan ve öle yap dusunmeden hicbirsey yapilmamalı.